صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جشن ازدواج آسان ۴۶ زوج جوان در مشهد برگزار شد + فیلم (۲۲ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۸۰۷
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
همزمان با چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، جشن ازدواج آسان ۴۶ زوج جوان در مشهد برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در تقارن سالروز میلاد حضرت علی اکبر (ع) و چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، جشن ازدواج آسان ۴۶ زوج جوان در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار شد.

در این مراسم که با همکاری شورای هیئات مذهبی مشهد و سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد برگزار شد، ۴۶ زوج جوان با مهریه ۱۴ سکه بهار آزادی و با برگزاری ازدواجی ساده و آسان، زندگی مشترک خود را آغاز کردند.

حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در حاشیه برگزاری این مراسم و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به ورود هیئات مذهبی به عرصه پیوند مقدس ازدواج خاطرنشان کرد: این مراسم با هدف فرهنگ‌سازی درخصوص ازدواج آسان و تشکیل خانواده برگزار شد.

وی تأکید کرد: وظیفه داریم در راستای این امر مقدس و تسهیل آن کمک کنیم و امیدواریم که این مراسم، آغازی بر برگزاری ازدواج‌های آسان در سطح کشور باشد.

فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد نیز در حاشیه این مراسم گفت: در این دوره مدیریت شهری در کمیسیون بانوان و خانواده، تلاش شد که جشن‌های خانوادگی و برنامه‌های ویژه خانواده گسترش پیدا کند و مشهد به الگویی برای دیگر شهر‌ها مبدل شود.

وی افزود: در سرفصل بودجه بخش‌های مختلف معاونت فرهنگی شهرداری و مجموعه شهرآرا، قسمت ویژه خانواده افزوده شده و شاهد گسترش این‌گونه برنامه‌ها خواهیم بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.