صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تجلیل رهبر معظم انقلاب از سخنان صریح و راهگشای رئیس‌جمهور در روز ۲۲بهمن ۱۴۰۳ | دشمنان ما از قدرت دفاعی ایران می‌هراسند + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۵۹۸۸
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، ضمن تجلیل از سخنان صریح و راهگشای رئیس‌جمهور در روز ۲۲بهمن، بیان کردند: این سخنان مکمل حرکت بزرگ مردم بود. حرکت ملت ایران در ۲۲بهمن یک کار بهنگام بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، نخبگان صنایع دفاعی، کارشناسان و کارکنان وزارت دفاع و تعدادی از خانواده‌های معظم شهدای صنعت دفاعی کشور که صبح امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) برگزار شد، فرمودند: این ۲۲ بهمن اخیر، یکی از برجسته‌ترین جشن‌های انقلاب بود، یکی از مهم‌ترین‌ها بود. مردم در واقع در روز دوشنبه قیام کردند؛ اینکه آمدند توی خیابان‌ها و شعار دادند و حرف زدند و در رسانه‌ها نظرات خودشان را گفتند و این در سراسر کشور اتفاق افتاد، این یک قیام مردمی بود، یک حرکت بزرگ ملی بود. در زیر بمباران تبلیغات و حرکات جنگ نرم موذیانه‌ی دشمن ــ مرتب دارند علیه همین ۲۲ بهمن و صاحب ۲۲ بهمن که ملت ایرانند و قهرمان ۲۲ بهمن که امام بزرگوار است، مرتب دارند حرف میزنند ــ مردم بیایند در زیر این بمباران تبلیغاتی و رسانه‌ای و جنگی این‌جور خودشان را نشان بدهند.

ایشان در ادامه بیان کردند: حضور جوانان، چهره‌های شاداب، چهره‌های شاداب، گسترش در تمام کشور، نه فقط تهران، نه فقط شهر‌های بزرگ، حتی روستا‌ها در این حرکت بزرگ شرکت کنند. در بعضی از شهرها، هوا‌ها سرد، بود بسیار نامناسب بود، این پیام اتحاد ملت ایران بود، حقاً و انصافاً ملت ایران کار بزرگی کردند، در مقابل این تهدید‌های احمقانه‌ای که مرتّب پشت سر هم دارد صورت می‌گیرد نسبت به ملت ایران، ملت ایران هویّت خودش، شخصیت خودش و توان خودش و پایداری خودش را نشان داد به همه.

آیت‌الله خامنه‌ای در فرازی از بیانات خود عنوان کردند: مکمل این حرکت بزرگ مردمی در روز ۲۲ بهمن هم سخنان صریح و راهگشای رئیس جمهور محترم بود که از زبان مردم، سخن دل مردم را بیان کرد و آنچه را که لازم بود ایشان بیان کنند گفتند. من همیشه تکرار می‌کنم با مخاطبین خودم، با جوان‌های عزیزی که از اعماق دل به آنها دلبسته و علاقمند هستند، میگویم کار را باید بهنگام انجام داد، ملت ایران در روز دوشنبه کار را بهنگام انجام داد، آن وقتی که باید انجام بدهد، انجام داد. آن وقتی که باید خودش را نشان بدهد، نشان داد. رحمت خدا بر این ملت و امیدواریم ان‌شاءالله آینده‌ی روزبه‌روز بهتری منتظر این ملت شجاع و دانا و آگاه باشیم.

ایشان با اشاره به نمایشگاه اقتدار ۱۴۰۳، بیان کردند: این نمایشگاه بخشی از مجاهدت‌های بزرگی که در زمینه‌ی مسائل مربوط به دفاع از کشور دارد انجام می‌گیرد را نشان داد. یکایک شما‌ها و دیگر افرادی که در سازمان‌های مربوط به دفاع چه سازمان صنایع، چه دیگر دستگاه‌ها مشغول کار هستند، در افتخارات این نمایشگاه سهیم‌اند و شریکند، از یکایک آنها عمیقاً تشکر می‌کنیم و ملت ایران باید از یکایک شما‌ها تشکر کند.

رهبر معظم انقلاب در ادامه تاکید کردند: مسئله دفاع از ملت، دفاع از امنیت چیز کوچکی نیست. ما امروز قدرت دفاعی کشورمان زبانزد است. امروز قدرت دفاعی ایران، زبانزد است. دوستان ایران به این قدرت دفاعی می‌بالند و دشمنان ایران از این قدرت دفاعی می‌هراسند، این خیلی برای یک ملت برای یک کشور مهم است.

ایشان در ادامه تاکید کردند که پیشرفت متوقف نباید بشود، قانع نباید بشویم. فرض بفرمایید یک روزی در مورد دقت موشک - من باب مثال - یک حدی را برای خودمان در نظر گرفتیم، حالا احساس می‌کنیم این حد کافی نیست، کافی نیست! باید برویم جلوتر، باید برویم جلوتر. این نکته اول؛ باید پیشرفت ادامه پیدا کند.

مقام معظم رهبری در فرازی از بیانات خود، فرمودند: نکته دوم؛ اگر خواهید پیشرفت ادامه پیدا کند، باید نوآوری را هدف خودتان قرار بدهید، متمرکز بشوید روی نوآوری. در سازوکار‌های رایج متوقف نباید بشوید. ابتکار و نوآوری حداقل یقف ندارد. نوآوری لازم است.

 

ورود حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به حسینیه امام خمینی و آغاز دیدار دانشمندان، متخصصان و مسئولان صنعت دفاعی کشور

 
لحظاتی از تلاوت قرآن کریم توسط قاری ممتاز کشوری آقای مسعود خیری از کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ابتدای دیدار امروز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.