گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند فرمانده کل سپاه به مناسبت روز نیروی دریایی: هر خطای محاسباتی در خلیج فارس پاسخی فوری و کوبنده دارد مجلس با بررسی دوفوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان از نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بازدید کرد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۸۳۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
پزشکیان از نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بازدید کرد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)
رئیس جمهور از نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی – ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به منظور معرفی برخی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این وزارتخانه در حیاط ساختمان هیئت دولت برقرار شده است، بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان به همرا جمعی از اعضای دولت صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت از نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی – ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به منظور معرفی بخشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این وزارتخانه در عرصه‌های «نفت، گاز و پتروشیمی»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «حمل و نقل هوایی، دریایی، جاده‌ای و ریلی»، «برق، انرژی‌های پاک و ذخیره‌سازها»، «عمران، معدن و مواد»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «هوشمندسازی و هوش مصنوعی»، «امنیت غذایی» و «داده مکانی» برگزار می‌شود، بازدید کرد.

این نمایشگاه در راستای اجرای ماده ۱۰۲ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، به منظور هم‌افزایی بین قابلیت‌ها و ظرفیت‌های صنایع دفاعی با سایر حوزه‌های صنعتی و استفاده حداکثری از سرریز فناوری‌های بخش دفاع به بنگاه‌های اقتصادی و فناوری کشور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی در نظام نوآوری و زنجیره تامین دفاعی و دو منظوره‌سازی آنها برگزار شده و در آن تعدادی از دستاوردهای مهم و پیشرفته ساخته شده در بخش‌های فناورانه و دانش‌بنیان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از جمله، ربات پیگ‌رانی که برای ارزیابی وضعیت و شناسایی آسیب‌های احتمالی خطوط انتقال سوخت مورد استفاده قرار می‌گیرد و نیز تجهیزات درون چاهی استخراج نفت که در کشور بومی‌سازی و قرارداد ساخت و تأمین آن با وزارت نفت منعقد شده، به نمایش گذاشته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->