صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جزئیات مراسم تشییع پیکرهای شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در بیروت، اعلام شد

  • کد خبر: ۳۱۷۸۰۵
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
کمیته مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین(ره) امروز (۳ اسفند ۱۴۰۳) اعلام کرد که برنامه رسمی تشییع از ساعت ۱۳ روز یکشنبه (۲۳ فوریه، مصادف با پنجم اسفندماه) شروع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز کمیته مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین(ره) امروز، جمعه، اعلام کرد که برنامه رسمی تشییع از ساعت ۱۳ روز یکشنبه (۲۳ فوریه) شروع می‌شود و شامل ۷ بخش است.

کمیته مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین(ره) افزود: بیست‌وسوم فوریه (پنجم اسفندماه) روزی است که آزادگان جهان هرگز آن را فراموش نخواهند کرد.

کمیته مراسم تشییع اظهار داشت که آماده استقبال از تجمع گسترده و برگزاری باشکوه مراسم تشییع برای دو دبیرکل حزب‌الله است.

رئیس کمیته مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله همچنین اعلام کرد: شمار زیادی از مقامات رسمی از جمله رئیس‌جمهور و رئیس مجلس لبنان در مراسم تشییع حضور خواهند داشت.

شهید سید حسن نصرالله رهبری بود که در اوج محاصره لبنان توسط دشمنان از داخل و خارج، توانست یک حرکت اعتراضی مردمی را به یک جنبش بزرگ مقاومتی تبدیل کند و از مهارت خود در آگاهی‌رسانی به افکار عمومی و روانشناسی سیاسی نهایت استفاده را ببرد؛ تا جایی که حتی کسانی که آشنایی زیادی با تحولات منطقه و ماهیت محور مقاومت ندارند هم نمی‌توانند توجه و علاقه خود نسبت به سید شهید مقاومت را انکار کنند.

شهید نصرالله از زمان حضور خود در صحنه سیاسی نه تنها رهبر یک جنبش مسلح بود، بلکه یک مهندس واقعی در معادلات بازدارندگی به شمار می‌رفت و در استفاده از نقاط ضعف دشمن استاد بود و حتی خود صهیونیست‌ها بار‌ها به این مسئله اذعان کرده‌اند.

شهید سید حسن نصرالله نه تنها یک رهبر سیاسی و فرمانده نظامی؛ بلکه یک متفکر استراتژیست بود که توانست ایدئولوژی مقاومت را فراتر از مرز‌های جغرافیایی و فرقه‌ای پایه‌گذاری کند. شهید نصرالله کاملا آگاه بود که درگیری با صهیونیست‌ها صرفاً یک درگیری مذهبی یا قومی نیست؛ بلکه نبرد ضد ظلم و اشغالگری است. سید شهید مقاومت بر همین مبنا مسئله فلسطین را از یک موضوع ملی عربی به یک مسئله انسانی جهانی تبدیل کرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.