بازگشت رئیس مجلس و هیأت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است
سرخط خبرها

وداع با سیدحسن نصرالله، رهبری که تاریخ مقاومت را رقم زد

  • کد خبر: ۳۱۷۸۷۹
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
وداع با سیدحسن نصرالله، رهبری که تاریخ مقاومت را رقم زد
مسعود اسداللهی، تحلیلگر ارشد مسائل منطقه و روابط بین‌المللی گفت: شجاعت و بصیرت شهید سیدحسن نصرالله نه‌تنها جامعه لبنان، بلکه تمام منطقه را تحت تأثیر قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، تشییع پیکرهای پاک شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در شرایطی برگزار می‌شود که جامعه مقاومت به سوگ فقدان آن‌ها نشسته است. شهادت سیدحسن نصرالله در شرایطی انجام شد که تحولات منطقه‌ای، بی‌ثباتی‌ها و چالش‌های امنیتی متعددی را به وجود آورد.

برانگیختن حس وحدت و انسجام میان گروه‌های مقاومت و اقشار مختلف مردم لبنان و دیگر کشور‌های منطقه را می‌توان یکی از تأثیرات شهادت سیدحسن نصرالله دانست. با توجه به سابقه شهید نصرالله در مبارزه با اشغالگری و ظلم، فقدان ایشان می‌تواند موجب افزایش همبستگی مردمی و جلب حمایت عمومی از مقاومت شود.

تشییع پیکر شهید نصرالله می‌تواند پیام روشنی برای دشمنان ارسال کند و آن اینکه اقتدار در مبارزات علیه رژیم صهیونیستی همچنان ادامه خواهد داشت. در این زمینه، با مسعود اسداللهی، تحلیلگر ارشد منطقه و روابط بین‌المللی، به گفتگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

راه سید مقاومت ادامه خواهد داشت

مسعود اسداللهی ضمن اشاره به شخصیت و تأثیرات شهید نصرالله اظهار کرد: او از سنین نوجوانی در راستای مبارزه با ظلم و اشغالگری فعال بود و نقش بی‌نظیری در تاریخ حزب‌الله و شکل‌گیری مقاومت اسلامی در لبنان ایفا کرد.

وی افزود: تأسیس حزب‌الله و ایجاد جبهه مقاومت در برابر اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی، از مهم‌ترین دستاورد‌های ایشان به شمار می‌رود. او با شجاعت و بصیرت، نه‌تنها جامعه لبنان، بلکه تمام منطقه را تحت تأثیر قرار داد.

اسداللهی همچنین به چالش‌های سیدحسن نصرالله در مقابل خطرات ناشی از اشغالگری‌های آمریکا و حضور گروه‌های تکفیری در عراق و سوریه اشاره کرد و گفت: تصمیمات او در بحران سوریه، نشان از درایت و نگرش عمیق به وضعیت منطقه داشت. وی نشان داد که در شرایط دشوار تصمیمات سختی را برای حفظ امنیت و ثبات لبنان اتخاذ کرده است.

این استاد دانشگاه با تأکید بر محبوبیت شهید نصرالله در میان مسلمانان و حتی مسیحیان لبنان، گفت: شهادت این بزرگ‌مرد نه‌تنها برای شیعیان بلکه برای تمامی ملت لبنان یک مصیبت بزرگ است. این نشان‌دهنده جایگاه ایشان به عنوان یک چهره ملی و فراتر از تعلقات مذهبی است.

وی در پایان، بر لزوم ثبت و مستندسازی زندگی و اقدامات شهید نصرالله تأکید کرد و گفت: بسیار ضروری است که نسل‌های آینده با ویژگی‌ها و دستاورد‌های این رهبر بزرگ آشنا شوند.

گفتنی است مراسم تشییع پیکر پاک شهید سیدحسن نصرالله در روز یکشنبه (۵ اسفند ۱۴۰۳) در لبنان برگزار خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که علاوه بر شیعیان، جمع کثیری از ملت لبنان در این مراسم حضور یابند تا با این رهبر تاریخی وداع کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->