به گزارش شهرآرانیوز، رویترز نوشت: نظرسنجی مشترک این خبرگزاری با موسسه افکار سنجی آیپسوس این سوال را مطرح کرد که آیا از سیاستهای ترامپ حمایت میکنند و چه میزان از این مسائل به آنها برای شرکت در انتخابات آینده انگیزه میدهد؟
نتایج نشان داد که تلاشهای ترامپ، رضایت آمریکاییها را جلب نکرده است و آنها اقدامات او را چندان مهم و اولویت دار قلمداد نمیکنند.
موجی از ناامیدی طولانی از تورم در آمریکا، به ترامپ کمک کرد در انتخابات ماه نوامبر (آبان) پیروز شود و ۵۸ درصد از پاسخ دهندگان به این نظرسنجی گفتند که مسئله مهار تورم انگیزه اصلی آنها برای شرکت در هر انتخاباتی در آینده است. فقط ۳۲ درصد عملکرد ترامپ را در مهار تورم تایید کردند.
این در حالسیت که فقط ۲۵ درصد از پاسخ دهندگان و تنها نیمی از جمهوریخواهان گفتند که از ایده ترامپ درباره مالکیت غزه و اسکان فلسطینیها در مناطق دیگری از جهان حمایت میکنند.
به نوشته رویترز، سهم بسزایی از رای دهندگان به ترامپ در انتخابات نوامبر با برخی از اقدامات اولیه دولت او مخالف هستند. یک سوم از آنها مخالف طرح دولت ترامپ برای اعطای شهروندی بر اساس محل تولد و از هر پنج رای دهنده، یک نفر مخالف اقدام دولت برای پایان دادن به طرح تنوع، برابری و ادغام است.
این نتایج همچنین حکایت از آن داشت که ۶۰ درصد از رای دهندگان اقدامات وزارت «کارامدی دولت» به ریاست ایلان ماسک برای کاهش بودجه فدرال را عامل تاثیرگذار بر تصمیم گیری خود در انتخابات بعدی میدانند. فقط ۴۲ درصد گفتند از این طرح دولت حمایت میکنند و ۵۳ درصد با کوچک سازی دولت، مخالفت کردند.
انتخابات میان دورهای آمریکا، در سال ۲۰۲۶ برگزار میشود و دموکراتها تلاش میکنند کنترل کنگره را بدست آورند.
طرح دولت ترامپ برای انحلال وزارت آموزش که به حمایت کنگره نیاز دارد، با مخالفت گسترده شهروندان آمریکایی در این نظرسنجی مواجه شد و ۶۵ درصد با این طرح مخالفت کردند و در بین جمهوریخواهان از هر ۱۰ پاسخ دهنده، ۶ نفر گفتند این ابتکار عمل دولت ترامپ را قبول ندارند.
در بین همه شرکت کنندگان در نظرسنجی، ۴۱ درصد گفتند که مخالف افزایش اخراج مهاجران از این کشور هستند.
اما درخصوص تعرفههای ترامپ، به ویژه علیه کانادا، ۵۹ درصد از جمله یک چهارم جمهوریخواهان این طرح را رد کردند.
نظرسنجی رویترز-آیپسوس در بازه زمانی ۱۳ تا ۱۸ فوریه (۳۰-۲۵ بهمن) با مشارکت بیش از چهار هزار و ۱۴۵ بزرگسال آمریکایی در سطح ملی و با ضریب خطای ۲ درصد انجام شد.
منبع: ایرنا