صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۸۵۷
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
قائم‌مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد به منظور خدمت‌رسانی بهتر به زائران سال نو خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی درخصوص افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی در مشهد، اظهار کرد: تعداد ۳ هزار و ۷۵۰ چشمه سرویس بهداشتی برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران در سطح شهر مشهد آماده‌سازی شده است که از این تعداد، ۷۵۴ چشمه برای رفاه حال زائران، در محدوده پیرامونی حرم مطهر امام‌رضا(ع) مستقر است.

وی افزود: امسال نسبت‌به سال گذشته، ۳۱۶ چشمه بیشتر تدارک دیده شده است تا بتوان خدمت‌رسانی بهتری در موضوعات بهداشتی به زائران و مجاوران داشت.

قائم‌مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد گفت: همچنین شهرداری مشهد برای استقرار ۱۹۷ چشمه پرتابل در سطح شهر مشهد در صورت نیاز آمادگی دارد.

یعقوبی بیان کرد: از کل سرویس‌های بهداشتی مستقر و پرتابل آماده‌فعالیت در بهار ۱۴۰۴، تعداد ۹ دستگاه تریلی شامل ۲۰ چشمه توسط شهرداری طی دو سال گذشته تهیه و به ظرفیت سرویس‌های بهداشتی شهر اضافه شده است که در شرایط اضطرار، قابلیت استقرار در مکان‌های مختلف شهر را دارد.

وی افزود: تمامی سرویس‌های بهداشتی تحت نظارت در سطح شهر برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ بازپیرایی، رفع نقص و آماده فعالیت شده است و در زمان پیک‌های جمعیتی، استفاده می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.