آغاز تحول در وکیل‌آباد مشهد با تصویب طرح تفصیلی و اجرای پروژه‌های زودبازده| اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی محله (۹ خرداد ۱۴۰۴) توسعه پایدار شهری در گرو مشارکت واقعی مردم و تشکل‌های مردمی است پیشرفت شتابان پروژه‌های پل شهید فهمیده و خیام مشهد | پنج پل جدید ترافیکی مشهد تا بهار ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود شهردار مشهد مقدس: ۴۷ پروژه ازجمله ۱۲ کلان پروژه شهر مشهد در دست اجراست هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۸ خرداد ۱۴۰۴) وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ۱۸ درصدی مهاجرت پزشکان و ۳۵ درصدی پرستاران آخرین جزئیات از حادثه تیراندازی در تویسرکان | چند نفر جان باختند؟ (۸ خرداد ۱۴۰۴) مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند سلیمی: بدون حمایت تشکل‌های مردمی و مردم، فعالیت‌های مدیریت شهری به ثمر نمی‌رسد شهردار مشهد مقدس: نمایشگاه «به توان مردم» موجب هم‌افزایی تشکل‌های مردمی است تأکید شهردار مشهد مقدس بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ آغاز‌به‌کار یازدهمین نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج| نمایشگاه مشهد، میزبان نام‌های بزرگ لوازم خانگی و جهیزیه (۷ خرداد ۱۴۰۴) سهم مشهدالرضا (ع) از اعتبارات دولتی منطقی نیست فاز اول بوستان ۷۷ هکتاری کرامت مشهد به زودی افتتاح می‌شود میانگین زمان صدور پروانه مرحله اول ساختمانی به ۲۵ روز کاهش یافته است روز عرفه و عید قربان در عربستان اعلام شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: نقش بانوان در توسعه مدیریت شهری، نقشی مؤثر و مادرانه است ناصحی: اولویت اصلی مدیریت شهری مشهد در بهره‌وری، توسعه حمل‌ونقل عمومی است گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۷۳۶
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد
قائم مقام معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد اعلام کرد: افزایش موثر قیمت خرید برق از نیروگاه‌های بیوگاز، زباله سوز و ... به عنوان راهکار ممکن و موثر برای توسعه این تأسیسات است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی واثقی در کارگروه بررسی مسائل حوزه خدمات شهری با حضور کارشناسان مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت پسماند، تفکیک و جمع‌آوری زباله، بررسی طرح‌های مطالعاتی و ارائه درخواست‌هایی در این زمینه از مجلس شورای اسلامی از موضوعاتی بود که در این کارگروه بررسی شد.

وی افزود: روزانه حدود ۲ هزار تن زباله جمع‌آوری از سطح شهر مشهد جمع‌آوری می‌شود که این موضوع افزایش فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندی در رابطه با مدیریت پسماند، تفکیک زباله از مبدا و ساعت گذاشتن زباله در بیرون از منزل بیش از بیش یادآوری می‌کند.

 قائم مقام معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: افزایش موثر قیمت خرید برق از نیروگاه‌های بیوگاز، زباله سوز و ... به عنوان راهکار ممکن و موثر برای توسعه این تأسیسات در قانون برنامه هفتم پیشرفت به عنوان یک ضرورت تاکید شده، که توجه ویژه به آن، در هزینه‌های تمام شده در این حوزه بسیار تاثیرگذار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->