صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است

  • کد خبر: ۳۲۲۱۸۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
دونالد ترامپ با تکرار این ادعا که خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان محرک حمله روسیه به اوکراین شد، تاکید کرد که ارتش آمریکا نباید پایگاه هوایی بگرام را ترک می‌کرد، زیرا به گفته او این پایگاه تنها یک ساعت با محل ساخت تسلیحات هسته‌ای چین فاصله دارد و اکنون در کنترل چین است.

به گزارش شهرآرانیوز، ترامپ، روز جمعه ۲۴ اسفند در سخنرانی خود در وزارت دادگستری آمریکا، بار دیگر ادعا کرد که چین اکنون پایگاه بگرام را تصرف کرده است.

او تاکید کرده نحوه خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان، ولادیمیر پوتین را به اقدام علیه اوکراین تشویق کرد.

ترامپ همچنین بار دیگر خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان را “شرم‌آورترین روز در تاریخ آمریکا” خواند و تاکید کرد: “نیرو‌های آمریکایی می‌توانستند با عزت و قدرت از افغانستان خارج شوند. ”

پیش از این ذبیح الله مجاهد، سخنگوی حکومت طالبان اظهارات دونالد ترامپ را درباره بازپس‌گیری پایگاه هوایی بگرام یک خیال دانسته و تأکید کرده بود که امکان چنین اتفاق وجود ندارد.

مجاهد در شبکه ایکس تصریح کرده بود که پایگاه هوایی بگرام در اختیار افغانستان است و هیچ توافقی مبنی بر واگذاری این پایگاه به چین یا آمریکا وجود ندارد.

او گفته بود: این پایگاه در دست نیرو‌های ماست. افغانستان مستقل است و ما زمین‌های خود را به هیچ کشوری نمی‌دهیم. بگرام تحت کنترل نیرو‌های خودی است، نه چین. 

منبع: ایراف

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.