صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بارش برف و باران در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی (۵ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۶۲۳
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: همچنان در هشت تا ۱۰ شهرستان خراسان رضوی بارش برف و باران گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا عباسی با بیان اینکه پس از اعلام هشدار‌های هواشناسی، اعضای ستاد بحران تمامی شهرستان‌ها به حالت آماده‌باش درآمده و تدابیر لازم اتخاذ شد، اظهار کرد: طی سه روز گذشته بارش‌های برف و باران در محور‌ها و شهر‌های مختلف استان داشته‌ایم.

وی اظهار کرد: شب گذشته در جاده‌های تربت حیدریه به باغچه، مشهد به کلات و گردنه گوجگی، کولاک و در محور‌های کلات، احمدآباد، درگز به قوچان در گردنه تیوان، سلطان آباد-قوچان، گردنه خماری و سبزوار به اسفراین و جاده بردسکن به سبزوار نیز بارش برف و باران را داشته‌ایم.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی همچنین از بازگشایی جاده بردسکن به سمت طبس که به دلیل وقوع سیلاب از سمت خراسان جنوبی مسدود شده بود خبر داد و بیان کرد: گرچه همچنان در برخی محور‌ها بارش‌های پراکنده برف و باران را داریم، اما خوشبختانه در حال حاضر هیچ‌کدام از جاده‌های اصلی و روستایی خراسان رضوی مسدود نیستند و تردد جریان دارد.

وی با اعلام اینکه سامانه از اواخر امروز به مرور خارج خواهد شد، تصریح کرد: خوشبختانه بارش‌های خوبی طی این چند روز داشته‌ایم به طوری که در مشهد تا ساعت ۱۰ صبح ۱۸ میلیمتر، گناباد ۲۴ میلیمتر و فریمان ۲۵ میلیمتر بارش گزارش شده است.

عباسی با بیان اینکه براساس آخرین آماری که به دست من رسیده در تصادفات فوتی به نسبت سال گذشته ۱۸ درصد کاهش داشته است، اظهار کرد: با تدابیری که از قبل اتخاذ شد اسکان اضطراری برای کسانی که در راه مانده باشند نداشته‌ایم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.