ثبت ۱۳.۵ میلی متر بارندگی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا امروز

  • کد خبر: ۳۲۳۵۹۴
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
ثبت ۱۳.۵ میلی متر بارندگی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا امروز
از ابتدای سال جاری تا امروز (۵ فروردین ماه) مشهد بارندگی ۱۳.۵ میلیمتر را ثبت کرده است. در ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه فرودگاه مشهد ۱۱.۵ میلی متر بارندگی ثبت کرد. همچنین در ایستگاه دانشگاه فردوسی مشهد نیز ۱۵.۶ میلی متر بارندگی ثبت شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارندگی‌های دو روز اخیر شاخص ثبت بارندگی در استان و مشهد را تکان داد. ثبت این رقم درحالی است که مشهد سال گذشته و در همین بازه زمانی ۵ روزه، هیچ بارندگی ثبت نکرده است. متوسط بارندگی استان در ۵ روز ابتدای سال در استان نیز به عدد ۱۵.۶ میلی متر رسید. شهرستان‌های کلات و گناباد به ترتیب با ثبت ۲۳.۵ و ۲۳ میلی متر بارندگی بیشتر بارندگی را در فروردین ماه امسال تاکنون ثبت کرده است.

از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۵ فروردین ماه بارندگی در مشهد به عدد ۱۰۹.۹ رسیده است؛ عددی که در مقایسه با دوره‌های آماری هواشناسی -۴۲.۳ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.