صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تصادف ساختگی برای زورگیری

  • کد خبر: ۳۲۵۰۵۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
پلیس مشهد روز سیزده‌بدر از پرونده ۳ زورگیر پرده برداشت.
سعید جلائیان
خبرنگار سعید جلائیان

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهم فروردین روز طبیعت است و معمولا خانواده‌ها برای تفریح به تفرجگاه‌های اطراف شهر می‌روند. برخلاف رفتار طبیعی شهروندان در سیزده‌بدر، سه جوان دهه‌هشتادی با یک موتورسیکلت، سه‌نفره راهی تفرجگاه‌های اطراف مشهد شدند؛ البته نه برای تفریح، بلکه برای زورگیری جاده‌ای.

دقیقا مشخص نیست سیزده‌بدر این سه جوان شرور چگونه گذشته است، اما حوالی ساعت ۲۱، یکی از این جوانان پس از برخورد با یک سمند در حال‌حرکت، آینه سمت راننده را می‌شکند و پس از متوقف‌شدن خودرو و پیاده‌شدن راننده، راکب موتورسیکلت که صورتش پوشیده بود، با تهدید و فحاشی با راننده درگیر می‌شود.

در همین‌لحظه یک دستگاه موتورسیکلت دیگر با دو سرنشین مقابل سمند می‌ایستد و راکبانش پیاده می‌شوند و مقابل خودرو می‌ایستند، افراد تازه‌رسیده در حالی با لهجه‌های خاصی شروع به فحاشی علیه سرنشینان سمند می‌کنند که در‌این‌لحظه سه مرد جوان از خودروی سمند پیاده می‌شوند. سه متهم انتظار رویارویی با این افراد را نداشتند و در همین موقع یکی از جوانان پیاده‌شده از سمند، با تیزهوشی سوئیچ یکی موتورسیکلت‌ها را برمی‌دارد.

تلاش متهمان برای پس‌گرفتن سوئیچ راه به جایی نمی‌برد و موضوع به پلیس نیز اعلام می‌شود. با حضور مأموران در صحنه دو متهم با موتورسیکلت از محل می‌گریزند و پلیس، متهم دیگر را دستگیر می‌کند.

به‌دنبال گزارش دستگیری این زورگیر، سرهنگ محمد چراغ، فرمانده انتظامی مشهد، پیگیری ویژه پرونده را به پاسگاه آبروان سپرد تا تیم تجسس این کلانتری با هدایت ستوان وحید اندیش (جانشین فرمانده پاسگاه) تحقیقات این پرونده را تکمیل کنند. مأموران در پیگیری این پرونده در حالی زورگیر هجده‌ساله را به کلانتری منتقل کردند که همدستانش موقتا توانسته بودند فرار کنند. متهم در بازجویی‌های تخصصی دو همدستش را معرفی کرد و مدعی شد که آنها پسرعموهایش هستند و در یکی از روستا‌های شهرستان‌های همجوار مشهد سکونت می‌کنند.

به‌دنبال این اعتراف، پلیس با هماهنگی مقام قضایی برای دستگیری متهمان به محل رفت؛ جایی که مشخص شد دو متهم هجده و بیست‌ساله از روز گذشته به خانه‌های خود بازنگشته‌اند.

در حالی تلاش پلیس برای دستگیری متهمان فراری ادامه داشت که صبح روز بعد دو جوان زخمی با مراجعه به پاسگاه آبروان خبر از درگیری شدیدشان با سه جوان زورگیر دادند. شاکیان اعلام کردند که با موتورسیکلت در مسیر فریمان به مشهد بوده‌اند که در نزدیکی روستای سنگ‌بست مورد حمله و زورگیری سه جوان قرار گرفته‌اند. آنها با دیدن جوان هجده‌ساله‌ای که دستگیر شده بود، او را شناسایی کردند و به مأموران گفتند که این فرد و دو همدستش آنها را مورد ضرب‌و‌شتم شدید قرار داده و موتورسیکلت، تلفن‌همراه و دیگروسایلشان را زورگیری کرده‌اند.

با توجه به اظهارات مال‌باختگان، تلاش پلیس برای کشف دیگر‌جرائم احتمالی مجرمان و دستگیری دو متهم فراری ادامه دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.