واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سومین سابقه زندان برای زورگیر نوزده‌ساله

  • کد خبر: ۳۲۲۸۱۳
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
سومین سابقه زندان برای زورگیر نوزده‌ساله
پلیس مشهد با مشارکت کسبه بولوار سیدرضی، زورگیرانی را که به سراغ زنان و سالمندان می‌رفتند، دستگیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شنبه ساعت ۲۱:۲۰، کسبه میدان سید رضی وقتی دیدند یک جوان گوشی همراه یک زن جوان را از او زورگیری کرد، ضمن تماس با پلیس ۱۱۰ مانع از فرار او و همدستش شدند. هرچقدر هم این جوان با قمه آن‌ها را تهدید کرد، کسی از او نترسید و کنار نرفت. کسبه به سراغ همدست این جوان که روی موتورسیکلت نشسته بود؛ رفتند؛ جوانی که با دیدن مردم وقتی می‌خواست از محل متواری شود، زمین خورد.

او موتورسیکلتش را رها کرد و از محل گریخت. دقایقی بعد با حضور پلیس در محل زورگیر جوان دستگیر و به کلانتری سجاد منتقل شد؛ جایی که مأموران متوجه شدند متهم، همان زورگیر و موبایل قاپی است که پیش از این با دستور سرهنگ محمد چراغ به تعقیب او بودند.

پیگیری پرونده دستگیری یک زورگیر نوزده ساله در میدان سیدرضی نشان می‌دهد احمد پس از موافقت داوود برای همدستی در موبایل قاپی، برای اطمینان خاطر به او، اقدام به مخفی کردن ارقام روی پلاک موتورسیکلتش کرد. او همچنین دو شال برای پوشاندن صورتشان تهیه کرد تا هویتشان از قربانیان مخفی بماند.

احمد و داوود در اوایل جرائمشان هر روز از منطقه خواجه ربیع به سمت غرب شهر می‌رفتند و به دنبال خودرو‌هایی می‌گشتند که شیشه هایش پایین بود و سرنشینان خودرو گوشی همراه در دست داشتند. آن‌ها طعمه‌ها را که پیدا می‌کردند، با موتورسیکلت به خودرو‌ها نزدیک می‌شدند و احمد از طریق شیشه خودرو، گوشی را می‌قاپید و از آنجا متواری می‌شدند.

پیداکردن قربانی از بین زنان و سالمندان

این دو جوان، کار خود را از زمستان آغاز کرده بودند و به دلیل سردی هوا، شیشه‌های بیشتر خودرو‌ها بالا بود. این شرایط باعث می‌شد که آن‌ها زمان زیادی را برای پیدا کردن قربانی صرف کنند. با این حال، پس از مدتی، ترس آن‌ها ریخت و به فکر زورگیری از سرنشینان خودرو‌ها افتادند. احمد و داوود تصمیم گرفتند شگرد کاری خود را تغییر دهند و دیگر به موبایل قاپی از شیشه خودرو‌ها بسنده نکنند. این اقدام احتمال دستگیری آن‌ها را افزایش می‌داد؛ بنابراین برای کاهش این خطر، تصمیم به حمل چاقو گرفتند.

با این حال، اما با دیدن جثه درشت اندام راننده یا سرنشین خودرو، از این کار منصرف می‌شدند و فقط به دنبال طعمه‌هایی از بین زنان یا سالمندان می‌گشتند. آن‌ها با همین شگرد کار خود را ادامه دادند تا اینکه در روز شنبه در میدان سیدرضی توجه آن‌ها به یک خودروی۲۰۶ پارک شده جلب شد. راننده این خودرو زن جوانی بود که پشت فرمان نشسته بود و با تلفن همراهش صحبت می‌کرد.

ایستادگی مردم دربرابر تیغ تیز قمه زورگیر

داوود موتورسیکلت را چند متر جلوتر از خودرو متوقف کرد و احمد از ترک موتورسیکلت پیاده شد و به سمت خودروی۲۰۶ راه افتاد. او درِ خودروی زن جوان را باز کرد و در یک لحظه گوشی را از دست زن جوان چنگ زد. احمد می‌خواست بلافاصله به سمت موتورسیکلت و داوود فرار کند؛ اما خودش را در حلقه چند مرد جوان دید.

 داوود هم موتورسیکلتش را رها کرد و متواری شد. احمد با چند تن از این مردان که از کسبه دور میدان سیدرضی یا عابر پیاده بودند، درگیر شد. او وقتی دید حریف این افراد نمی‌شود و زن جوان با فریادهایش جمعیت بیشتری را به این معرکه می‌کشاند، با قمه شروع به تهدید مردم کرد. دراین شرایط که این جوان نوزده ساله ممکن بود یک فاجعه رقم بزند، مأموران کلانتری سجاد سررسیدند.

پلیس با دیدن موقعیت حساسی که در محل شکل گرفته بود، ابتدا به مدیریت تنش پرداخت. مأموران در ادامه متهم جوان را که همچنان به تهدید دیگران مشغول بود، دستگیر کرده و به همراه موتورسیکلت همدستش او را به کلانتری سجاد منتقل کردند.

سارق اعلام سرقت کرده است

با انتقال متهم به کلانتری، بازجویی از او آغاز شد. احمد در بازجویی اولیه اعتراف کرد که از مدتی قبل با همدستی داوود مشغول سرقت تلفن همراه است. با معرفی همدست این متهم، مأموران با هماهنگی مقام قضایی تلاش خود را برای ردزنی و دستگیری داوود آغاز کردند؛ اما متوجه موضوعی شدند که حیرت آن‌ها را برانگیخت.

داوود دقایقی پس از دستگیری همدستش، با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و مدعی شد که شب، زورگیران موتورسیکلتش را به سرقت برده‌اند. باوجود این ادعا، تلاش پلیس برای دستگیری داوود و شناسایی قربانیان این دو متهم دهه هشتادی آغاز شد. افرادی که در مناطق و محدوده بولوار معلم، سیدرضی، امامت و... در چند ماه اخیر از آن‌ها موبایل قاپی یا زورگیری شده است، می‌توانند برای پیگیری شکایتشان به کلانتری سجاد مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->