به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته سالن قدیمی مهران مشهد میزبان ایستگاه پایانی از رقابتهای والیبال جشنواره ورزشی رمضان بود؛ جایی که چهار تیم لاتیوم، پیکان، سورنا ترابر و بیمه دی برای رسیدن به جام قهرمانی با یکدیگر جنگیدند. در عصر بارانی و مطلوب مشهد اهالی والیبال باردیگر به سالن مهران آمدند تا این بار شاهد دو مسابقه پایانی جام رمضان باشند که دست برقضا جذاب از آب درآمد. پیش از بازی فینال این تیم بیمه دی بود که با نتیجه ۲ بر ۰ تیم پیکان را شکست داد و به راحتی در جایگاه سوم قرار گرفت. اما بازی فینال نزدیک و دیدنی شد و دو تیم برای کسب عنوان قهرمانی تا پای جان جنگیدند. نشان به این نشان که دست دوم با نتیجه ۳۵ بر ۳۳ به سود لاتیوم تمام شد، اما برنده نهایی و قهرمان این مسابقات تیم سورنا شد که در دستهای اول و سوم ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۲۰ به پیروزی رسید.
مسابقات والیبال دستجات آزاد جام رمضان امسال با شرکت ۳۸ تیم برگزار شد. رشد چشمگیر تعداد تیمها در این رقابت در قیاس با سالهای گذشته، از منظر کارشناسان با رشد کیفی همراه بوده است. بسیاری بر این باورند که این رقابتها میتواند نسل جدیدی را برای آینده والیبال استان مهیا سازد. مسابقات در دور مقدماتی با شرکت ۳۸ تیم در شش گروه پنجتیمی و دو گروه چهارتیمی دنبال شد. پس از پایان دور گروهی دو تیم از هر گروه به مرحله حذفی رسیدند و از آن به بعد تا فینال تیمها بهصورت حذفی مراحل یکهشتم، یکچهارم و نیمهنهایی را برگزار کردند و درنهایت تکلیف فینالیستها مشخص شد.
همیشه در سالهای گذشته فوتسال جام رمضان مملو از حضور ستارههایی بوده است که در فرصت بهدستآمده ترجیح دادهاند از تیم باشگاهیشان اجازه بگیرند و در تورنمنت داغ جام رمضان شرکت کنند. این اتفاق امسال برای والیبال هم رقم خورد و ستارههای زیادی از والیبال مشهد در این مسابقات حضور داشتند. امیرحسین ناوی در تیم توپ و دانش، امیر پژومان در تیم گوشت اسماعیلی، مهیار غیاثی و امیرحسین شایگان در تیم پیکان، مبین دلاور در تیم لاتیوم، سینا هادیان در تیم ارتش و بهروز شاکری درتیم سورنا برخی از این نفرات هستند.
مسئول برگزاری مسابقات به یک نکته جام رمضان انتقاد وارد میکند و معتقد است باید در سالهای آینده برای رفع این نقیصه، هیئتوالیبال برنامهریزی بهتری داشته باشد. قاسم سیستانی میگوید: یکی از اشکالات این مسابقات که به خود ما برمیگردد، آن بود که بازیکنان نامدار بهدلیل حضور در جام رمضانهای شهرستانها، خسته به مسابقات مشهد میرسیدند. بهعنوان مثال فلان بازیکن، چون همزمان در چند شهرستان و مسابقات جام رمضانش شرکت میکرد، وقتی به بازیهای مشهد میرسید، خسته بود و نمیتوانست آنطور که باید و شاید عمل کند. باید از سال آینده هماهنگی درستی با هیئتهای شهرستانی داشته باشیم تا جلو این نقص گرفته شود.
رئیس هیئت والیبال خراسانرضوی با اشاره به تورنمنت جام رمضان میگوید: حضور بازیکنان مشهدی که کمتر به آنها پرداخته شده است، در این جام میتواند محاسن زیادی داشته باشد. مهدی فعال میافزاید: ما حالا بازیکنان خوشنام و خوشفکری را از میان ورزشکارانی که در این تورنمنت شرکت کردند، گلچین کردهایم. من خودم همراه ایزدی، مسئول کمیته مربیان، هر شب سر مسابقات بودیم و توانستیم بانک خوبی از بازیکنان مستعد جمعآوری کنیم. فعال یادآور میشود: این نفرات را برای تشکیل تیم لیگیکی یا لیگبرتری استخراج کردیم تا اگر فردا بخش خصوصی تصمیم گرفت در این لیگها از مشهد تیمداری کند، ما بهعنوان هیئت والیبال بتوانیم نفرات خوبی برای تزریق به این تیم معرفی کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از وظایف مهم شهرداریها، ایجاد نشاط اجتماعی است که برگزاری جام رمضان در رشتههای مختلف ورزشی یکی از نمودهای عینی آن است. مهدی ناصحی که یکی از مهمانان ویژه فینال والیبال جام رمضان بود، افزود: مسابقات جام رمضان مشهد امسال با حضور بیش از ۱۲هزار نفر برگزار شد که این نشاندهنده توان اجرایی نیروهای شهرداری در بخشهای مختلف است. وی با تأکید بر اینکه اینگونه مسابقات باعث ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش احساس تعلق شهروندان میشود، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ مسئله نشاط اجتماعی را بهعنوان یک تکلیف مهم برای شهرداری تعریف کردهایم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد از اختصاص ۲هزارمیلیارد تومان اعتبار برای توسعه ورزش در مشهد خبر داد. حسین حسامی در حاشیه مسابقه نهایی والیبال جام رمضان مشهد گفت: شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم، برای نخستینبار در کشور، کمیسیون ویژه ورزش و جوانان را تشکیل داده و با توجه ویژه به زیرساختهای ورزشی، بیش از ۲هزارمیلیارد تومان اعتبار برای سال۱۴۰۴ در نظر گرفته است. همچنین ۱۵۰میلیارد تومان از این بودجه برای حمایت از ورزش قهرمانی اختصاص یافته است. وی با اشاره به خلأ تیم لیگبرتری والیبال در استان خراسان رضوی، تأکید کرد: برگزاری مسابقاتی مانند جام رمضان میتواند زمینهساز حضور بازیکنان مستعد و بازگشت تیمهای لیگبرتری به مشهد باشد.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد گفت: جشنواره جام رمضان مشهد با ابعاد و کیفیتی که در این چند سال برگزار شده، به یک الگو در سطح کشور تبدیل شده است.
حسین علویمقدم با تأکید بر اینکه ایجاد شورونشاط برای شهروندان از طریق برگزاری مسابقات ورزشی یکی از سیاستهای عمده شورای ششم است، افزود: روزی که این شورا کار خودش را شروع کرد، جام رمضان در هشت رشته برگزار میشد؛ اما امسال به ۲۱ رشته رسیده که یک رکورد ویژه در بین شهرهای کشورمان محسوب میشود.
وی تصریح کرد: حوزه ورزش حوزهای است که با کمترین هزینه میشود بیشترین نشاط را ایجاد کرد و مناسبتهایی مثل ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای انجام این امر است.
رئیس اداره تربیتبدنی شهرداری مشهد گفت: جام رمضان والیبال را با حضور ۳۶ تیم برگزار کردیم که نشاندهنده استقبال خوب اهالی والیبالدوست شهرمان است.
حسین غیاثی با بیان اینکه مسابقات ایام ماه مبارک رمضان در ۲۱ رشته ورزشی و در سه بخش مردان، زنان و توانیابان برگزار شده است، تصریح کرد: اتفاقی که در والیبال افتاد، باعث شد چراغ سالن مهران در ماه مبارک رمضان هم روشن بماند و اهالی والیبال در این شبها از حضور در این سالن خاطرهانگیز لذت ببرند.