به گزارش شهرآرانیوز، هیئتوالیبال خراسانرضوی پس از یکسال و هشتماه قرار است سرانجام تعیینتکلیف و مجمع انتخاباتی این هیئت برگزار شود؛ هیئتی که از سال ۱۴۰۲ با سرپرست اداره میشود و طولانیشدن زمان برگزاری مجمع انتخاباتیاش سبب شد تا این رشته ورزشی در میان همه هیئتهای ورزشی یک رکورد منفی خاص را از خود برجا بگذارد. پیشتر هیئتفوتبال با یکسال و ششماه فوت وقت برای برگزاری مجمع، رکورددار این عرصه بود و حالا والیبال این رکورد را شکسته است؛ والیبالی که همچون فوتبال گرفتار اختلافنظرهای جدی مدیرکل ورزشوجوانان استان و رئیس آن بود. این مسئله سبب شد انتخابات آن دائم به تعویق بیفتد و دستآخر حالا سرانجام گویا آگهی ثبتنام نامزدها برای این هیئت منتشر شده و قرار است بهزودی گره از کار والیبال استان باز شود. اما سؤال مهم برای جامعه والیبال استان آن است که چه کسانی قرار است برای ریاست آینده این هیئت نامزد شوند.
بر اساس آگهیای که روابطعمومی هیئتوالیبال خراسانرضوی در روزنامههای کثیرالانتشار منتشر کرده است، علاقهمندان به حضور در انتخابات ریاست این هیئت میتوانند از هشتم تا هفدهم این ماه به مدت هفت روز کاری مدارک خود را برای ثبتنام به دبیرخانه مجامع انتخابات هیئتهای ورزشی مستقر در ادارهکل ورزشوجوانان استان بیاورند. انتشار این آگهی حالا رونق بازار شایعات درباره نامزدهای احتمالی این انتخابات و داغشدن تنور رقابت را بیش از پیش کرده است.
بیستوهفتم آبان سال ۱۳۹۸ بود که جبار قوچاننژاد ریاست هیئتوالیبال استان خراسانرضوی را با رأی قاطع اعضای مجمع به دست آورد. قوچاننژاد با کارنامه سالها سرمربیگری در والیبال استان و کسب عناوین سومی و چهارمی لیگبرتر والیبال، چهرهای نامآشنا برای جامعه والیبال استان به حساب میآمد و درنهایت همین عاملی شد تا او بتواند بر این صندلی بنشیند. اما پس از گذشت چهارسال دوران ریاست جبار قوچاننژاد بر این هیئت، از بیستوهشتم آبان سال ۱۴۰۲ والیبال استان در وضعیت بلاتکلیفی قرار گرفت. قوچاننژاد تا اواخر پاییز ۱۴۰۳ بر صندلی خود باقی ماند و با عنوان سرپرست به فعالیتش ادامه داد، اما واقعیت آن است که اختلافات جدی ادارهکل ورزشوجوانان با او، عرصه را بر والیبال استان تنگ کرده بود؛ بهشکلی که دیگر آشکارا روابط قوچاننژاد و علیرضا تاجفیروز، مدیرکل وقت، تیره و تار شده بود. دهم دیماه سال ۱۴۰۳ سرانجام تاجفیروز در جنگ قدرت با قوچاننژاد توانست فدراسیون را قانع کند که مهدی فعال بهعنوان سرپرست بهجای قوچاننژاد بر این مسند بنشیند و البته قوچاننژاد به فدراسیون رفت و سمت ریاست سازمان والیبال را گرفت.
امروز دهم تیرماه ۱۴۰۴ است و دقیقا ششماه از دوران سرپرستی مهدی فعال بر هیئتوالیبال استان میگذرد. پیشکسوت والیبال مشهد در این ششماه سرپرستی تلاشهای زیادی کرد تا نشان دهد هیئتوالیبال با رفتن قوچاننژاد زمین نمیخورد و پویایی و فعالیتهای خود را ادامه خواهد داد، اما بدی داستان برای فعال آن بود که بسیاری از یاران باوفای هیئتوالیبال پس از رفتن جبار و با ناملایماتی که از سوی ادارهکل صورت گرفته بود، از والیبال دور شده بودند. تیمدارینکردن مشهد در لیگبرتر و مشکلات برگزاری مسابقات والیبال ردههای پایه از دیگرمسائلی بود که عملکرد هیئت زیرنظر فعال را با دشواری روبهرو کرد؛ بهشکلی که هیئت دوران سرپرستی فعال چندان فعال نبود و درنهایت عملکردش به اعزام بحثبرانگیز چند تیم ردههای نوجوانان و جوانان به مسابقات قهرمانی کشور، برگزاری تورنمنت جام رمضان شهرداری و مسابقاتی از این دست خلاصه شد.
زمزمههای این روزهای جامعه والیبال حاکی از آن است که هنوز بزرگانی از این رشته ورزشی برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفتهاند، یا اگر تصمیمی هم دارند، هنوز اخبارش به بیرون درز نکرده است. خبرهای حول هیئتوالیبال حاکی از آن است که مهدی فعال، سرپرست کنونی هیئت، جدیترین گزینه برای حضور در انتخابات و رسیدن به صندلی ریاست است. دیگرنامهایی که برای تصدی این پست در تلاش هستند، نامهای چند جوان است که در میانشان نامهایی از مربیان آموزشوپرورش، افراد رسانهای و... مطرح شده است.
در این میان، برخی منابع آگاه در والیبال استان میگویند تلاشهای استانداری برای باشگاهداری صنعت در رشتههای مختلف این روزها جدیتر از گذشته است و در روزهای گذشته یکی از پیشکسوتان نامدار والیبال استان نیز در همین راستا در تلاش بوده است تا رؤسای یکی از این بخشهای صنعتی را ترغیب کند تا با حضور در انتخابات ریاست هیئتوالیبال استان، وارد گود شود. البته هنوز نامی از این بخش صنعتی در میان نیست و شنیدهها حاکی از آن است که این پیشکسوت نامدار والیبال استان که سابقه حضور در پستهای مدیریتی هیئتهای ورزشی مختلف را هم داشته، نتوانسته است این مدیر صنعتی را راضی کند. اما اگر این اتفاق بیفتد، به نظر میرسد رقیبی جدی برای مهدی فعال در انتخابات هیئتوالیبال استان تراشیده خواهد شد.