صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا

  • کد خبر: ۳۲۵۸۲۹
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
استاندار خراسان رضوي به همراه سرتيپ پاسدار" محمدکاظم تقوي" فرمانده انتظامي استان، ضمن پايش هوايي کوير جنوب غربي استان، با حضور در ايستگاه بازرسي سه راهي درونه بردسکن از زحمات و تلاش شبانه روزي پليس قدرداني کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین مظفری در پایش هوایی مناطق کویری استان با حضور در ایستگاه بازرسی سه راهی درونه شهرستان بردسکن، آرامش و امنیت زائران و مجاوران امام مهربانی‌ها حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در استان را حاصل زحمات و ایثارگری‌های شبانه روزی کارکنان خدوم و جان برکف فراجا دانست که با تکیه بر دانش، تجربه، اقتدار و پشتکار صادقانه کارکنان پلیس فراهم می‌شود.

وی گفت: دشمنان تمام تلاش خود را برای برهم زدن نظم و امنیت و آرامش مردم کشورمان بکار گرفته ولی تاریخ ثابت کرده که حق همیشه پیروز است و قطعا ما بر حق هستیم و در راستای برقراری و توسعه امنیت پایدار تا پای جان ایستاده‌ایم.

استاندار خراسان رضوی بیان داشت: توفیق میزبانی و تامین امنیت زائران امام رئوف فرصت مغتنمی برای پلیس رضوی است که اجر مضاعفی نزد خداوند متعال خواهد داشت و اینجانب از زحمات جهادی پلیس صمیمانه قدردانی می‌کنم.

در ادامه سرتیپ پاسدار" محمدکاظم تقوی" فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی نیز که استاندار را در این سفر همراهی می‌کرد، گفت: پلیس رضوی برای برقراری نظم و امنیت شایسته و مقتدرانه که در شان و جایگاه رفیع زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) باشد با تمام توان و استعداد عملیاتی خود در سرتاسر استان حضور دارد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به برقراری امنیت پایدار در مناطق کویری، خاطرنشان کرد: توجه به زیرساخت‌های امنیت برای سرمایه‌گذاری پایدار در تولید خصوصا در سالی که از سوی مقام معظم رهبری سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده، از درجه اهمیت تعیین کننده‌ای برخوردار است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.