آیا چند نرخی بودن ارز، اقتضای اقتصاد ایران است؟ پرداخت ۹۷ درصد مطالبات کلزاکاران| پیش بینی تولید ۴۰ هزار تن دانه سویا پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ قیمت نقره امروز شنبه ‍۲۲ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴  شرایط فروش سیتروئن C ۳-XR توسط سایپا اعلام شد + قیمت و جزئیات (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اتاق اصناف مشهد: تبصره ماده ۱۰۰ گامی در مسیر هوشمندسازی اخذ مالیات است قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۷ پرومکس چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۱۰ میلیونی پژو ۲۰۷ تخم‌مرغ، ران مرغ، ران گوسفندی و ران گوساله در مشهد چند؟ (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول گشت‌های روزانه تعزیرات حکومتی مشهد بر بازار مرغ، برنج و نان توقف در نقطه صفر | بورس از رشد ایستاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) فرماندار شهرستان سرخس: ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در سرخس، گامی برای رونق کسب‌وکار و اشتغال است قیمت انواع سکه پارسیان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول حدود ۸۰ هزار نفر برنده پیش فروش سکه طلا شدند | مرحله جدید پیش فروش سکه بزودی اعلام می‌شود استاندار خراسان رضوی: اختیار توزیع و مدیریت درآمد مازاد ارزی استان باید به خود استان تفویض شود قیمت جهانی طلا در بازار امروز (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد منتظر افت قیمت گوشت باشید (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) با وجود کاهش مصرف برق، خاموشی‌ها به پایان می‌رسد؟ تا دی ماه قیمت طلا به چه عددی می‌رسد؟ | پیش‌بینی مهم یک بانک بین‌المللی درباره قیمت طلا پرداخت کالابرگ تا پایان سال ادامه خواهد یافت ریزش قیمت طلا در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت دلار در مشهد چند شد؟ (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۳ قلم میوه دغدغه‌های بخش خصوصی درباره مکانیسم ماشه کاهش تقاضا در بازار نوشت افزار مشهد تحت تأثیر تورم | زنگ گرانی در بازار لوازم تحریر
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های استان توسط بخش خصوصی انجام می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۵۳۷۳
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵
استاندار خراسان رضوی: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های استان توسط بخش خصوصی انجام می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: نقش‌آفرینی بخش خصوصی در اقتصاد استان، جایگاه ویژه‌ای دارد؛ به‌طوری‌که بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی در این استان توسط بخش خصوصی انجام می‌شود. 

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز دوشنبه در جلسه با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران با حضور معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: ۹۰ درصد اقتصاد خراسان رضوی توسط بخش خصوصی هدایت می‌شود، اما متأسفانه برخی از شرکت‌های بزرگ هنوز نقش واقعی خود را در استان ایفا نکرده‌اند.

وی افزود: به عنوان مثال، ایران‌خودروی خراسان، یکی از واحد‌های بزرگ صنعتی کشور است و حدود پنج‌هزار نفر به‌صورت مستقیم در آن مشغول به کارند؛ با این حال، این شرکت هنوز به‌عنوان یک نهاد مستقل در استان فعالیت نمی‌کند و حساب‌های مالی، مالیات و حتی سهمیه نفت آن در تهران مدیریت می‌شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: با وجود استخراج سالانه بیش از ۲۶ میلیون تن سنگ آهن از معادن سنگان و جابه‌جایی روزانه آن توسط بیش از هزار و ۷۰۰ کامیون و تریلی از مسیر‌های جاده‌های استان، سهم خراسان رضوی از این ظرفیت عظیم بسیار اندک است.

مظفری بیان کرد: شرکت‌های معدنی بزرگ فعال در این منطقه نیز متأسفانه آن‌گونه که باید، حق استان را حتی در قالب مسئولیت اجتماعی ادا نکرده‌اند؛ البته ما امیدواریم با پیگیری‌هایی که از سوی شورای عالی معادن و مدیران مربوطه انجام شده، اختیارات بیشتری به استان واگذار شود.

وی تصریح کرد: متأسفانه مردم خراسان رضوی با همه تلاش‌ها در برنامه بودجه کشور ۷۰ درصد میانگین درآمد ملی را کسب می‌کنند؛ یعنی ۳۰ درصد پایین‌تر از میانگین کشوری هستند که این زیبنده چنین استانی نیست.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی اضافه کرد: با علم به الزام وجود نگاه ملی و یکپارچه در کشور، معتقدیم بخشی از مسائل و مشکلات می‌توانند با تمرکززدایی و تفویض اختیار در استان‌ها حل‌وفصل شوند.

مظفری گفت: در خراسان رضوی ۲ منطقه آزاد تجاری دوغارون و سرخس و پنج منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد و ظرفیت‌های بالقوه آنها باید احیا شود.

وی با بیان اینکه شرایط آبی استان بسیار خاص است و باید به سمت کشت‌های نوین و کم‌مصرف حرکت کنیم، افزود: احداث گلخانه ۱۲۰ هکتاری نمونه‌ای از اقدامات عملی در این حوزه است که باید توسعه یابد تا سهم و نقش استان در امنیت غذایی کشور تقویت شود.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از مدیران اقتصادی انتظار دارم از بهانه‌جویی دوری کرده و به سمت حل مسائل حرکت کنیم. پروژه‌های نیمه‌تمام بسیاری در استان وجود دارد که بعضاً بیش از یک دهه است بلاتکلیف مانده‌اند.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: در حالی که برق واحد‌های تولیدی در تهران و اصفهان در سال جاری قطع نمی‌شود، اما شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با قطعی مکرر مواجه هستند.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر افزود: اگر بناست که برق صنایع قطع شود، این شرایط باید برای سراسر کشور یکسان باشد.

در ادامه این نشست رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با پیشنهاد تدوین یک پیمان تجاری دوجانبه میان ایران با کشور‌های چین و ترکیه اظهار کرد: با بستن یک پیمان تجاری دوجانبه، تولیدکنندگان و صادر کنندگان از دردسر تبدیل ارز رها خواهند شد و این وضعیت به نفع شرکت‌های دولتی و شبه دولتی است.

محسن زنگنه بیان کرد: استانداران در بسیاری از موضوعات و حوزه‌ها دارای اختیارات تام هستند و باید اختیارات تام مدیریتی استان در حوزه اقتصادی نیز داشته باشند.

وی اضافه کرد: در شرق کشور ضرورت دارد به میزان حداقل ۵۰ درصد پروژه‌های غرب کشور پروژه و اعتبار تعریف شود؛ زیرا اغلب استان‌های شرقی نیازمند توجه بیشتری هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->