صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی کودک | املت تره‌فرنگی

  • کد خبر: ۳۲۶۹۶۳
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
خانم‌زرافه داشت از پنجره به بیرون نگاه می‌کرد که دید دوستش، سنجاب، دارد به طرف خانه‌اش می‌آید. دستش را تکان داد و خندید.

مرجان اسماعیلی - خانم‌زرافه داشت از پنجره به بیرون نگاه می‌کرد که دید دوستش، سنجاب، دارد به طرف خانه‌اش می‌آید. دستش را تکان داد و خندید.

وقتی زرافه در را باز کرد، سنجاب سبدی را که در دستش بود، به او نشان داد و گفت: «امروز کمی تره‌فرنگی جمع کردم. چون آشپز خوبی هستی، آورده‌ام که باهم ناهار درست کنیم.»

خانم‌زرافه خوش‌حال شد. بعد با هم شروع‌ کردند به آشپزی‌کردن. ابتدا تره‌فرنگی را خوب شستند. سپس آن‌ها را خرد کردند و داخل قابلمه ریختند تا سرخ شود. پس از چند دقیقه، نمک و فلفل و ادویه را اضافه کردند و مواد را هم زدند.

خانم‌زرافه تخم‌مرغ‌هایی را که داخل کاسه شکسته بود، با چنگال حسابی هم زد و به قابلمه اضافه کرد. بعد در قابلمه را گذاشت تا مواد سرخ شود. بعد از چند دقیقه، مواد را با قاشق برگرداند تا طرف دیگر هم سرخ شود.

حالا املت تره‌فرنگی آماده بود. سنجاب دو تا بشقاب و قاشق روی میز گذاشت. آن‌ها با هم ناهار خوش‌مزه‌شان را خوردند. آن روز خانم زرافه کلی از فایده‌های تره‌فرنگی حرف زد.

مثلاً گفت که تره‌فرنگی کلی ویتامین و آهن دارد و برای بدن مفید است. سنجاب خوش‌حال بود که آن روز یک آشپزی جدید یاد گرفته است که کلی خاصیت دارد. 

 

چی لازم داریم؟

تره‌فرنگی به میزان دل‌خواه
تخم‌مرغ دو عدد
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.