صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد

  • کد خبر: ۳۲۸۱۶۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در تبدیل مساجد به پایگاه قرآن، در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواندن روزانه قرآن در مساجد توسط ستاد کانون‌های مساجد در طرحی به نام «تلاوت نور» شکل گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد مسجدجامعی، قائم‌مقام رئیس مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی درباره ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری برای تبدیل مساجد به پایگاه قرآن، تاکید کرد: خواندنِ روزانه قرآن در مساجد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط ستاد کانون‌های مساجد در طرحی به نام «تلاوت نور» شکل گرفت. زمانی که بنده مسئولیت وزارت ارشاد را به عهده داشتم، قرآن‌هایی را برای اجرای این طرح چاپ کردیم. در آن زمان خط عثمان طه ترویج می‌شد در صورتی که ما خودمان سبک خوشنویسی داریم.

وی خاطرنشان کرد: این امر کار بسیار پسندیده‌ای است، زیرا احترام به خط و خوشنویسان ایرانی است؛ پیش از این تنها خط عثمانی را داشتیم. در آن زمان طرح دیگری را مد نظر داشتیم که ترجمه مناسبی را پیدا کنیم و پس از یک صفحه قرآن صفحه بعدی ترجمه آن باشد. این طرح همچنان جای کار دارد.

وی همچنین گفت: خواندنِ روزانه قرآن در مساجد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط ستاد کانون‌های مساجد در طرحی به نام «تلاوت نور» شکل گرفت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.