سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند شام غریبان امام حسین(ع) پشت درهای بسته حرم حضرت زینب(س) + فیلم لزوم راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران اربعین ۱۴۰۴ آیا واقعه عاشورا یک تصمیم آنی بود؟ جانبازی که صبر را در دوران اسارت از حضرت زینب (س) آموخت سوگ حسینی در قلب اروپا | عزاداری دهه اول محرم ۱۴۰۴ در مرکز اسلامی المهدی (عج) رم + فیلم موج بازگشت منظم زائران محرم از مرز مهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) انتشار فراخوان سی‌ونهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی + جزئیات بیانیه بیش از ۵ هزار اساتید بسیجی برای آمادگی در دفاع از حریم ولایت ۱۱۴ محفل قرآنی در مزار شهدای اقتدار سراسر کشور برگزار می‌شود مرا نام باید که تن مرگ راست | برای فرمانده هوافضای سپاه که به‌دست رژیم صهیونیستی شهید شد عقیله بنی هاشم (س)؛ قهرمان کارزار روایت‌ها | مروری بر اقدامات زینب کبری (س) برای حفظ دستاورد‌های عاشورا نگاهی به آیین های عزاداری در مشهد | ای میهن خدایی، ایران کربلایی پیکر شهید جانباز و ۲ نفر از شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد تشییع شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار
سرخط خبرها

ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی

  • کد خبر: ۳۲۹۰۳۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی
ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی با ابتکار دبیرخانه «منار» به طور رسمی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این حرکت گسترده با شعار «از هر منبری، ندای الاقصی طنین‌انداز خواهد شد» با هدف دفاع از مسجدالاقصی، حمایت از آرمان فلسطین و مقاومت در برابر اشغال صهیونیستی شکل گرفته است.

در این کمپین ملی، ۶۸۰۰ مسجد در سراسر مالزی به عنوان پایگاه‌های آگاهی‌بخشی، مقاومت معنوی و همبستگی مردمی در دفاع از حقوق ملت فلسطین فعال خواهند شد.

ایراد خطبه‌های نماز جمعه با محوریت مسجدالاقصی و فلسطین، برگزاری دعا‌های ویژه همچون قنوت نازله در حمایت از مردم فلسطین، اجرای برنامه‌های آموزشی، نمایشگاه‌های فرهنگی و همایش‌های آگاهی‌بخشی در سطح ملی، آموزش و توانمندسازی ائمه جوان و فعالان مساجد برای سخنگویی آرمان فلسطین، راه‌اندازی کمپین‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای حمایت از نیازمندان در غزه و کرانه باختری، ایجاد شبکه‌ای از هماهنگ‌کنندگان جوانان مساجد برای فعالیت‌های دیجیتال و میدانی در راستای حمایت از فلسطین و سازماندهی روز جهانی همبستگی مساجد برای الاقصی با همکاری شبکه‌های بین‌المللی از محور‌های کلیدی این طرح است.

این حرکت ملی، بخشی از برنامه گسترده‌تر منار برای ایجاد یک شبکه جهانی از مساجد در منطقه آسه‌آن و فراتر از آن است که مساجدی از اندونزی، جنوب تایلند، فیلیپین، کامبوج، برونئی، و همچنین کشور‌های عربی، ترکیه، آفریقا و اروپا را شامل می‌شود.

دبیرخانه منار با تأکید بر نقش تاریخی مساجد به عنوان دژ‌های آگاهی، وحدت و مقاومت امت اسلامی، از تمامی ائمه جماعات، هیئت‌های امنای مساجد، سازمان‌های مردم‌نهاد اسلامی و مسلمانان دعوت کرده است تا با تمام ظرفیت در این جنبش مقدس شرکت کنند.

در این بیانیه این جنبش آمده است: «دفاع از الاقصی یک وظیفه جمعی است. مساجد باید با بیداری، آگاهی و وحدت به سنگر‌های مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری تبدیل شوند. پیروزی امت با منبری بیدار و متحد آغاز می‌شود.»

این ابتکار استراتژیک با هدف بسیج مساجد به عنوان مراکز آگاهی و مقاومت در دفاع از الاقصی و آزادسازی فلسطین، متحد کردن قدرت شبکه‌های مساجد در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی برای تشکیل یک جبهه قدرتمند از همبستگی مسلمانان و راه‌اندازی کمپین‌ها و برنامه‌های مختلف تبلیغاتی، آموزشی و کمک‌های بشردوستانه با تمرکز بر مسائل الاقصی و فلسطین اجرا می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->