حکم خادمی سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده در آستان مقدس امام رضا(ع) + متن و تصویر شهادت حجت‌الاسلام ابوالفضل نیازمند، مبلغ بسیجی، به همراه خانواده در حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی دعای امام سجاد(ع) برای تقویت استواری مرزبانان اسلام هنرمند هنر‌های تجسمی، درپی حمله رژیم صهیونیستی به ایران به شهادت رسید بیانیه جامعه قرآنی سپاه درپی شهادت برخی فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و جمعی از هموطنان کشورمان پیکر مطهر شهدای جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، روز سه‌شنبه (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) در تهران تشییع می‌شود نقاشی جدید روح‌الامین با موضوع امتداد راه شهدا | خلق سه اثر دیگر برای محرم برپایی جشن غدیر ۱۴۰۴ با توزیع کیک ۲۰تنی در نجف اشرف + فیلم تازه‌ترین تصمیم درباره چگونگی انتقال زائران ایرانی از عربستان (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شادمانه‌ای کودکانه در عید غدیر ۱۴۰۴ | تکریم غدیر و یادمان شهدا در موکب انصارالحسن(ع) برگزاری راهپیمایی کیلومتری غدیر هم زمان با سراسر کشور در مشهد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)+ فیلم طبخ و توزیع ۳۴ هزار پرس غذای گرم در حاشیه شهر مشهد به‌مناسبت عید غدیر ۱۴۰۴ + فیلم آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت + فیلم شهیدی که از شهید گفت | بازخوانی سخنان شهید طهرانچی درباره شهید طهرانی مقدم برگزاری برنامه کیلومتری غدیر با شعار «ایران، ذوالفقار علی(ع)» در مشهد + زمان و مکان ویدئو | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «ایرانِ علی (ع)» در روز عید غدیر منتشر شد برگزاری مراسم ۱۰ کیلومتری غدیر ۱۴۰۴ تهران + فیلم مساعدت مسئولان عربستان برای بازگشت حجاج ایرانی اطعام گسترده عید غدیر با مشارکت ۲ هزار خانواده مشهدی | هر خانه، یک سفره ولایت + فیلم لزوم برگزاری مراسم غدیر با محوریت ترویج فرهنگ مقاومت | به شایعات توجه نکنید
سرخط خبرها

ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی

  • کد خبر: ۳۲۹۰۳۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی
ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی با ابتکار دبیرخانه «منار» به طور رسمی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این حرکت گسترده با شعار «از هر منبری، ندای الاقصی طنین‌انداز خواهد شد» با هدف دفاع از مسجدالاقصی، حمایت از آرمان فلسطین و مقاومت در برابر اشغال صهیونیستی شکل گرفته است.

در این کمپین ملی، ۶۸۰۰ مسجد در سراسر مالزی به عنوان پایگاه‌های آگاهی‌بخشی، مقاومت معنوی و همبستگی مردمی در دفاع از حقوق ملت فلسطین فعال خواهند شد.

ایراد خطبه‌های نماز جمعه با محوریت مسجدالاقصی و فلسطین، برگزاری دعا‌های ویژه همچون قنوت نازله در حمایت از مردم فلسطین، اجرای برنامه‌های آموزشی، نمایشگاه‌های فرهنگی و همایش‌های آگاهی‌بخشی در سطح ملی، آموزش و توانمندسازی ائمه جوان و فعالان مساجد برای سخنگویی آرمان فلسطین، راه‌اندازی کمپین‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای حمایت از نیازمندان در غزه و کرانه باختری، ایجاد شبکه‌ای از هماهنگ‌کنندگان جوانان مساجد برای فعالیت‌های دیجیتال و میدانی در راستای حمایت از فلسطین و سازماندهی روز جهانی همبستگی مساجد برای الاقصی با همکاری شبکه‌های بین‌المللی از محور‌های کلیدی این طرح است.

این حرکت ملی، بخشی از برنامه گسترده‌تر منار برای ایجاد یک شبکه جهانی از مساجد در منطقه آسه‌آن و فراتر از آن است که مساجدی از اندونزی، جنوب تایلند، فیلیپین، کامبوج، برونئی، و همچنین کشور‌های عربی، ترکیه، آفریقا و اروپا را شامل می‌شود.

دبیرخانه منار با تأکید بر نقش تاریخی مساجد به عنوان دژ‌های آگاهی، وحدت و مقاومت امت اسلامی، از تمامی ائمه جماعات، هیئت‌های امنای مساجد، سازمان‌های مردم‌نهاد اسلامی و مسلمانان دعوت کرده است تا با تمام ظرفیت در این جنبش مقدس شرکت کنند.

در این بیانیه این جنبش آمده است: «دفاع از الاقصی یک وظیفه جمعی است. مساجد باید با بیداری، آگاهی و وحدت به سنگر‌های مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری تبدیل شوند. پیروزی امت با منبری بیدار و متحد آغاز می‌شود.»

این ابتکار استراتژیک با هدف بسیج مساجد به عنوان مراکز آگاهی و مقاومت در دفاع از الاقصی و آزادسازی فلسطین، متحد کردن قدرت شبکه‌های مساجد در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی برای تشکیل یک جبهه قدرتمند از همبستگی مسلمانان و راه‌اندازی کمپین‌ها و برنامه‌های مختلف تبلیغاتی، آموزشی و کمک‌های بشردوستانه با تمرکز بر مسائل الاقصی و فلسطین اجرا می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->