صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است

  • کد خبر: ۳۲۸۷۸۴
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
رئیس گروه پیشگیری و مدیریت بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: واکسیناسیون باعث شده بیش از ۱۰ میلیارد سال به زندگی بشریت اضافه شود و از ۴۰ درصد مرگ و میر کودکان جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه واکسیناسیون جان حداقل ۱۵۴ میلیون نفر را در جهان حفظ کرده است، گفت: خوشبختانه کشور ما با واکسیناسیون عمومی در مرحله ریشه کنی بسیاری از بیماری‌ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه واکسن‌های هموفیلوس آنفولانزا نوع B و پنوموکوک از کودکان در برابر اصلی‌ترین عوامل باکتری ذات الریه و مننژیت محافظت می‌کند، خاطر نشان کرد: پنوموکوک شایع‌ترین بیماری عفونی منجر به مرگ در کودکان است.

دکتر نهبندانی با بیان اینکه تکمیل دوره واکسیناسیون کودکان در حفظ سلامت و طول عمر آنها نقش تعیین کننده‌ای ایفا می‌کند، تصریح کرد: متأسفانه با وجود توصیه‌های بسیار زیاد سازمان جهانی بهداشت از هر ۴ نوزاد در جهان، یک نوزاد دومین نوبت از واکسن سرخک را دریافت نکرده است.

رئیس گروه پیشگیری و مدیریت بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: والدین باید دغدغه‌مند روند تکمیل واکسیناسیون کودک خود را پیگیری کنند و نسبت به اهمیت این امر آگاه باشند.

وی با بیان اینکه تأثیرات واقعی واکسن‌های مختلف را باید از طریق مراجع ذی صلاح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و نباید به اطلاعات غیر مستند فضای مجازی تکیه کرد، گفت: دریافت واکسن ضروری برای تمام رده‌های سنی تاکنون مخاطرات جدی ایجاد نکرده، اما عدم دریافت آنها به خصوص برای کودکان می‌تواند مانع طول عمر و حفظ سلامتی کودک باشد.

دکتر نهبندانی اظهار کرد: والدین سوابق واکسیناسیون کودکان خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید به طور کامل محافظت شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.