صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برخورد پلیس فتا با مدعیان فروش سؤالات کنکور | بیش از ۸۰ متهم شناسایی شدند

  • کد خبر: ۳۲۸۸۰۱
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
معاون اجرایی پلیس فتا درباره مدعیان فروش کلید سؤالات کنکور در فضای مجازی سخن گفت و از دستگیری گروه‌هایی از آن‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسین ابراهیمی در نشست مسئولان و رؤسای حفاظت از آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام برگزاری کنکور، برخی کلاهبرداران سایبری از این شرایط سوء‌استفاده می‌کنند و از داوطلبان و خانواده‌های آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: در چند ماه اخیر، ۸۴ متهم در این باره شناسایی و دستگیر شدند. بیشترین ترفند آن‌ها فروش سؤالات آزمون سراسری، امتحانات نهایی، قبول تضمینی در کنکور، کلید سؤالات و... است.

معاون اجرایی پلیس فتا ادامه داد: ۴۵ درصد از این کلاهبرداری‌ها در بستر تلگرام رخ می‌دهد و در اینستاگرام و سایر سایت‌ها نیز این افراد فعال هستند و طعمه‌های خود را پیدا می‌کنند.

ابراهیمی گفت: این افراد از شیوه‌های مختلف کار خود را تبلیغ می‌کنند و سپس از طریق چت کردن با افراد اعتماد آن‌ها را جلب می‌کنند و اینچنین مبالغ زیادی پول از افراد کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: برای دریافت پول نیز یا از حساب‌های اجاره‌ای استفاده می‌کنند و یا با ارز‌های دیجیتال خرید و فروش می‌کنند.

معاون اجرایی پلیس فتا ادامه داد: همچنین در سال‌های اخیر این کلاهبرداران اطلاعات هویتی داوطلبان را نمی‌خواستند، اما امروزه عکس کارت ملی، عکس شناسنامه و حتی یک ویدیو زنده از فرد خریدار می‌خواهند تا مطمئن شوند فرد حتما داوطلب است.

ابراهیمی گفت: یعنی به داوطلب می‌گویند با در دست داشتن کارت‌های هویتی و کارت ورود به جلسه، از خود فیلم بگیرند و برای آنها بفرستند و اعلام کنند که اگر در کنکور قبول شوند مابقی پول را برای آنها م یفرستند که این مسئله خود می‌تواند باعث اخاذی در آینده شود.

وی افزود: در همین راستا به داوطلبان و خانواده هایشان توصیه می‌کنیم به هیچ وجه فریب این افراد را نخورند.

معاون اجرایی پلیس فتا به مسئولان برگزاری کنکور توصیه کرد که در زمان برگزاری آزمون کنکور، اینترنت به صورت نقطه‌ای قطع شود تا زمینه تقلب با ابزار هوشمند کاهش یابد. همچنین باید افرادی که وارد حوزه‌های امتحانی شوند نیز به شدت کنترل شوند تا بلافاصله بعد از توزیع برگه‌ها، سوالات در فضای مجازی منتشر نشود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.