هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند

  • کد خبر: ۳۳۰۴۷۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند
رئیس پلیس فراجا از دستگیری تعدادی از فروشندگان ابزار تقلب در کنکور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار وحید مجید امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استفاده‌کنندگان از تلفن همراه در سال ۱۴۰۳ حدود ۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش داشته‌اند. در سال گذشته، بیش از ۱۷۰ هزار پرونده در حوزه جرائم سایبری تشکیل شده است.

وی افزود: میزان کشف پلیس نسبت به جرائمی که به وقوع پیوسته بود، ۷ درصد افزایش داشته و ضریب کشف وقوع به ۹۴ درصد رسیده است؛ یعنی ۹۴ درصد از پرونده‌هایی که تشکیل شده بود، کشف شده‌اند.

سردار مجید گفت: میزان وقوع جرائم در سال ۱۴۰۳ حدود ۳.۴ بوده است، با این حال معتقدیم این عدد باید از میزان فعلی نیز کمتر شود.

رئیس پلیس فتا بیان کرد: ۴۱ درصد از جرائم ثبت‌شده در پلیس فتا مربوط به کلاهبرداری‌های اینترنتی است. همچنین ۱۵ درصد از این جرائم مربوط به محدوده پلیس فتا تهران بزرگ است و پس از آن، استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، فارس و خوزستان بیشترین آمار جرائم اینترنتی را دارند.

وی تصریح کرد: در حوزه کپی کارت‌های بانکی، ۵۱ پرونده کثیرالشاکی مورد رسیدگی قرار گرفت که در این ارتباط، ۱۳۵ متهم دستگیر شده‌اند.

رئیس پلیس سایبری کشور گفت: همچنین در حوزه برداشت‌های غیرمجاز، ۹۲ پرونده تشکیل و ۱۶۳ متهم دستگیر شده‌اند.

سردار مجید با بیان اینکه جرائم سایبری منوط به شکایت شاکیان نیست، افزود: به‌عنوان مثال، سایت‌ها و کانال‌های فروش سلاح و مهمات، فروش مدارک یا کانال‌های کلاهبرداری توسط پلیس فتا رصد می‌شود و حتی در صورت نبود شکایت نیز با این افراد برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در ایام اعیاد، عزاداری‌ها و حوادث جمعی، مجرمان سایبری فعال‌تر می‌شوند و مردم باید آگاه باشند که روی هر لینکی کلیک نکنند.

سردار مجید گفت: در سال گذشته، حدود یک همت از وجوهی که کلاهبرداران سایبری از مردم سرقت کرده بودند، به‌صورت لحظه‌ای مسدود شد.

رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به اقدامات این پلیس در حوزه تأمین امنیت آزمون سراسری، از رصد دقیق و مقابله با تبلیغات واهی فروش سؤالات کنکور خبر داد و گفت: پلیس فتا با همکاری سازمان سنجش، از یک ماه پیش از برگزاری کنکور، تیم‌های خبره‌ای از کارآگاهان سایبری را مستقر کرد و از چهار روز مانده به برگزاری آزمون، به حالت آماده‌باش کامل درآمد.

وی تأکید کرد: در جریان این عملیات، حدود ۴۰۰ کانال، گروه و لینک در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام مورد رصد و بررسی قرار گرفت. در نتیجه این اقدامات، ۴۰ نفر که با ادعای فروش سؤالات کنکور اقدام به کلاهبرداری کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

سردار مجید گفت: همچنین ۷۹ نفر دیگر که اقدام به فروش ابزار‌های تقلب و تجهیزات پنهان‌ساز در حوزه امتحانات کرده بودند، نیز تحت پیگرد قرار گرفتند و بازداشت شدند.

رئیس پلیس فتا اظهار کرد: تمام کانال‌های فروش مدارک تحصیلی کلاهبرداری هستند و مردم به هیچ‌وجه نباید به این کانال‌ها و سایت‌ها اعتماد کنند. همچنین کانال‌هایی که اقدام به فروش وام می‌کنند، به‌هیچ‌عنوان مجوز قانونی ندارند.

وی ادامه داد: رفتار‌های غیراخلاقی بلاگر‌ها در حوزه جرائم عمومی قرار می‌گیرد و برخورد با آنها از طریق رصد پلیس انجام می‌شود. البته ادعایی نداریم که با تمامی این جرائم توانسته‌ایم مقابله کنیم؛ اما در صورتی‌که بلاگری مرتکب جرمی در حوزه اشخاص شود، افراد می‌توانند شکایت کنند تا برخورد ویژه‌ای با فرد متخلف صورت گیرد.

سردار مجید اضافه کرد: از مجموع دو میلیون ارتباطی که با مرکز فوریت‌ها برقرار می‌شود، حدود ۴۰ درصد جنبه عملیاتی دارد و ۶۰ درصد مربوط به راهنمایی و مشاوره است؛ با این حال، بیش از ۸۰ درصد تماس‌های عملیاتی منجر به برخورد فوری و آنی پلیس با متهم می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->