صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۳۱۳۵۰
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان رضوی گفت: بیش از ۱۳۰ گروه از بیماری‌های خاص و صعب العلاج تحت پوشش بیمه سلامت، قرار دارند که ۶۴ گروه از بیماری‌ها دارای بسته خدمتی مشخص هستند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وجدانی به مناسبت ۱۸ اردیبهشت روز بیماران خاص و صعب العلاج اظهار کرد: ازسال ۱۴۰۳ تاکنون ضمن بررسی بیش از ۱۲۲ هزار و ۸۲ پرونده و سند پزشکی در استان بالغ بر ۶۴۰ میلیارد ریال نیز به بیماران مشمول در شهرستان‌های مختلف استان خراسان رضوی پرداخت شده است.

وی افزود: بیش از ۱۳۰ گروه از بیماری‌های خاص و صعب العلاج تحت پوشش این صندوق، قرار دارند که ۶۴ گروه از بیماری‌ها دارای بسته خدمتی مشخص بوده و مابقی بیماری‌ها در قالب کمک‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص صعب العلاج تحت پوشش قرار می‌گیرند. ودرامسال نیزافزایش تدریجی بسته‌های ابلاغی درحال انجام می‌باشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان رضوی در خصوص مبلغ هزینه‌های پرداختی به بیماران گفت:در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تاسقف مبلغ۵۰ میلیون تومان هزینه پرداخت می‌شد که با عنایت به بازنگری صورت گرفته به ۷۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت.

وجدانی بیان کرد: هزینه درمانی عمده دیگر بیماران مبتلا به سرطان مربوط به رادیو تراپی است که در مراکز دولتی ۱۰۰ درصد رایگان است، اما در مراکز غیر دولتی معادل هزینه تعرفه دولتی از محل صندوق صعب العلاج و در قالب خسارت متفرقه، پوشش داده می‌شود.

وی افزود: نشان دار شدن به این معنی است که بیمار باید با مدارک و مستندات لازم به سازمان‌های بیمه گر پایه مراجعه نموده و پس از ثبت اطلاعات، نوع بیماری به وی انتساب داده شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان رضوی گفت: بیمه شدگان بیمه سلامت ویاسازمان‌های دیگر بیمه پایه مثل سازمان تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان مربوطه خود نشان دار شوندتا بتوانند ازخدمات صندوق استفاده نمایند و کنون انتساب نشان بیماران تامین اجتماعی از طریق سامانه‌های مربوطه تبادل می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.