صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شیوع طاعون خیارکی در شمال چین

  • کد خبر: ۳۳۲۴۵
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۶
  • ۷
یک مورد ابتلا به طاعون خیارکی در شمال چین گزارش شده است، این مورد پس از کشف دو مورد ابتلا در مغولستان به ثبت می‌رسد و باعث شده تا هشدار سطح سوم در منطقه داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از یورونیوز، مقامات بهداشتی شهر بایانور در مغولستان داخلی از نظر وضعیت بهداشتی وضعیت هشدار درجه سه اعلام کردند. درجه چهار بالاترین میزان هشدار محسوب می شود. منشاء ابتلای احتمالی به طاعون خیارکی هنوز مشخص نشده است. مقامات منطقه مغولستان داخلی از مردم خواسته اند که همه موارد مشکوک به ابتلا به طاعون خیارکی را گزارش کنند. آنها همچنین بر لزوم پرهیز از شکار و مصرف گوشت حیواناتی که می توانند ناقل طاعون خیارکی باشند تاکید کرده اند.


بیشتر بخوانید: ورود طاعون خیارکی به کشور تکذیب شد


طاعون خیارکی چیست؟

طاعون خیارکی رایج ترین نوع طاعون است که علائم آن پس از ابتلا به باکتری «یرسینیا پستیس» (Yersinia pestis) بروز می کند. مقامات چین از ساکنان بایانور خواسته اند که در صورت مشاهده انواع مارموت مراتب را به مسئولان اطلاع دهند. سال گذشته دو نفر پس از مصرف گوشت مارموت بر اثر ابتلا به طاعون جان خود را از دست دادند.

 

منطقه خودمختار مغولستان داخلی چین از شمال با کشورهای مغولستان و روسیه هم مرز است. ساکنان بخش هایی از مغولستان و همچنین منطقه خودمختار مغولستان داخلی در چین بر این باور هستند که مصرف گوشت خام مارموت به سلامت آنها کمک می کند. مارموت نوعی سنجاب است که ۱۵ گونه دارد. مارموت ها در بخش هایی از آسیا، اروپا و آمریکای شمالی زندگی می کنند.

 

طاعون خیارکی در صورت عدم درمان با آنتی بیوتیک می تواند به مرگ بیمار منجر شود. یکی از آخرین موارد شیوع طاعون خیارکی در سال ۲۰۱۷ در ماداگاسکار روی داد. در آن زمان بیش از ۳۰۰ نفر در این کشور به طاعون خیارکی مبتلا شدند.

 

دانشمندان احتمال همه گیری بیماری طاعون خیارکی را اندک می دانند. پزشکان امروزه نه تنها می توانند برای معالجه مبتلایان به طاعون آنتی بیوتیک تجویز کنند بلکه از راه های انتقال آن نیز آگاهی دارند. این در حالی است که همه گیری طاعون خیارکی در قرن چهاردهم میلادی (طاعون سیاه) در غیاب آنتی بیوتیک و دانش کافی جان ۵۰ میلیون نفر از ساکنان کره زمین را گرفت.


بیشتر بخوانید:

 

لانه‌گزینی سوسک‌ در گوش چینی‌ها پس از شیوع کرونا

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

آیا تولید واکسن کرونا صحت دارد؟ چه زمانی واکسن به دست مردم می‌رسد؟

 

چه افرادی باید تست کرونا بدهند؟ | ۱۸ میلیون ایرانی تاکنون به کرونا مبتلا شده‌اند

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
علی
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
همینو کم داشتیم... ما که داریم با چین دوست و برادر میشیم قراره بیان کشورمون باهم زندگی کنیم خیارکی هم برامون سوغات میارن
نا شناس
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
چرا انقدر دروغ میگین این هم کردین مثل ویروس کرونا زر زدین گفتین ایران اصلا ویروس کرونا نیومده هیچ کس دیگه بهتون اعتماد نمیکنه حتی خودتون به خودتون چه برسه به ملت ایران که دیگه گول نمیخورن
سارا
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
حالا این چشم تخمه ای ها، اینم نکنن تو جونمون صلوات، مردیم از دست این کثافت های چینی
ناشناس
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
خدا این چین رو ناااااابووود کنه .. کثافت ترین کشور دنیاااست ..هر چی بیماری و کثافته از چین میاد ..لعنت شده هااا
ناشناس
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
ناشناس
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
طاعون همون کروناست که قدش بلند شده یکم دیگه بزرگ بشه طاعون قطارکی میاد سراغمون بعد اونم خدا می دونه چی میشه
اکبر
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
دمت گرم چقدر خندیدم مردن از خنده خیلی خوب گفتی