صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند

  • کد خبر: ۳۳۲۷۵۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
استاندار خراسان رضوی، از آغاز همکاری‌های مشترک ایران و افغانستان در زمینه سنگ‌های قیمتی و معدنی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی که امروز چهارشنبه در مشهد آغاز به کار کرد گفت: افغانستان با داشتن ذخایر معدنی ارزشمند، به ویژه در زمینه سنگ‌های قیمتی، شریک تجاری مهمی برای ایران محسوب می‌شود. در این راستا، ایران و افغانستان در حال آغاز همکاری‌های مشترک در حوزه سنگ‌های قیمتی و معدنی هستند.

استاندار افزود: ما در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون هستیم. هدف از این همکاری ایجاد مرکزی برای فرآوری و فروش سنگ‌های قیمتی افغانستان است که می‌تواند به بازار‌های جهانی و بین‌المللی دسترسی پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی همچنین ادامه داد: در این پروژه، ایران و افغانستان می‌توانند با بهره‌گیری از تخصص و تجربه یکدیگر، به موفقیت‌های بزرگ‌تری دست یابند. ما در ایران تجربه خوبی در فرآوری سنگ‌های قیمتی داریم و با کمک تجار افغانستانی، می‌توانیم این حوزه را به سطح جهانی ارتقا دهیم.

مظفری همچنین به وضعیت تجاری بین دو کشور اشاره کرد و گفت: تجار افغانستانی نقش مهمی در تأمین نیاز‌های کشور خود از استان خراسان رضوی و ایران ایفا می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به همین دلیل، تلاش ما این است که تراز تجاری با افغانستان را به نفع این کشور بهبود دهیم. در سال گذشته بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار صادرات به افغانستان داشتیم و در حال شناسایی کالا‌هایی از افغانستان هستیم که می‌توانیم به ایران وارد کنیم.

استاندار خراسان رضوی در پایان اظهار امیدواری کرد که با توسعه این همکاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مشترک، نه تنها اقتصاد استان خراسان رضوی بلکه روابط اقتصادی ایران و افغانستان نیز گسترش یابد و شرایط بهتری برای هر دو طرف فراهم شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.