صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش ۱۵ درصدی عزیمت زائران در ایام اربعین

  • کد خبر: ۳۳۵۰۶۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
سرپرست معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و منسجم برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین گفت: جابه‌جایی چهار میلیون زائر در این ایام کار ساده‌ای نیست و نیازمند مدیریت حمل‌ونقلی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهران قربانی در نشست کمیته حمل‌ونقل و سوخت اربعین ۱۴۰۴ اظهار کرد: امیدواریم با استفاده از تجربیات سال‌های قبل و استفاده از ظرفیت‌های موجود و همیاری دست‌اندرکاران امسال بتوانیم نسبت به سال گذشته وظیفه حمل‌ونقل در روز‌های اوج سفر‌های اربعین و پس از اتمام مراسم حماسه آفریده شود.

وی افزود: حمل‌ونقل چهار میلیونی زائران کار ساده‌ای نیست و نیازمند مدیریت و برنامه‌ریزی حمل‌ونقلی دارد. گا‌ها جابه‌جایی ۲۵۰ هزار زائر در یک روز داریم و تمام این موارد با چالش‌هایی در دو کشور همراه است.

سرپرست معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: سال گذشته جابه‌جایی زائران با کیفیت قابل قبولی انجام شد و امسال نیز امیدواریم به همین شکل باشد.

در ادامه گزارشی از جابه‌جایی زائران در سال گذشته و چالش‌ها و پیشنهادات برای سالجاری نیز مطرح شد. براساس این گزارش سال گذشته هفت میلیون زائر از اول صفر تا ۲۵ صفر به عتبات عالیات عزیمت کردند و به کشور بازگشتند. از این میزان ۹۲ درصد به صورت زمینی، هفت درصد هوایی، ۵۸ درصد با خودروی شخصی، هشت درصد ریلی، ۲۶ درصد توسط ناوگان اتوبوسی، هفت درصد هوایی و ۰.۰۳ درصد نیز دریایی عزیمت کردند.

مرز مهران، شملچه، خسروی نیز به ترتیب پر ترددترین مرز‌ها بودند که زائران برای خروج از کشور و ورود از آنها استفاده کردند. امسال نیز جابه‌جایی‌ها از ابتدای ماه صفر شروع می‌شود و پیش‌بینی شده که عزیمت زائران با افزایش ۱۵ درصدی همراه باشد.

چالش‌ها و مشکلات نیز شامل ناترازی ناوگان عمومی جاده‌ای، ریلی و هوایی متناسب با تقاضای سفر به خصوص در ایام اوج بازگشت، سهم عمده مرز مهران در ورود و خروج زائران در قیاس با سایر پایانه‌های مرزی، فراهم نشدن شرایط استفاده از پتانسیل ناوگان اتوبوس کشور‌های همسایه و عدم تکمیل تعریض و بهسازی محور‌ها و... است.

برنامه‌ریزی‌های انجام شده نیز شامل تدوین و ابلاغ دستورالعمل سفر به شرکت‌ها، تامین سوخت بخش حمل‌ونقل عمومی، تأمین زیرساخت‌ها برای تردد ایمن است. پیشنهادات نیز در خصوص پیش فروش بلیت هواپیما و قطار و اتوبوس برای ایام اربعین و نرخ آن، اقدامات زیرساختی و تامین ناوگان و سوخت مورد نیاز است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.