صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۶۰۹۹
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر خارجه ونزوئلا گفت: ما دشمن و دوست مشترک داریم لذا باید با تقویت روابط دوجانبه بیش از پیش شاهد ارتقای روابط دوکشور باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و ایوان خیل پینتو وزیر خارجه ونزوئلا صبح امروز به وقت محلی بعدازظهر یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴ به وقت تهران در فرودگاه کاراکاس با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

قالیباف در این دیدار کوتاه گفت: وقتی به تاریخ ونزوئلا نگاه می‌کنیم، می‌بینیم شما هم زندگی خود را در راه مبارزه با استکبار جهانی گذرانده‌اید لذا از این نظر دارای نقطه اشتراک هستیم.

وی اضافه کرد: خطر همیشگی استکبار این است که همواره تلاش دارد میان ملت‌ها فاصله بیندازد؛ از این رو امروز ما اینجا هستیم تا نقشه آنها را خنثی کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از ایران تا ونزوئلا ۱۷ ساعت راه هوایی است ولی قلب و دل ما به هم نزدیک است، ما هم دشمن و هم دوست مشترک داریم لذا باید با تقویت روابط دوجانبه بیش از پیش شاهد ارتقای روابط دوکشور باشیم.

وزیر خارجه ونزوئلا: ایران تضمین کننده صلح و منشأ خیر برای منطقه است

ایوان خیل پینتو نیز در این دیدار، انقلاب اسلامی را معجزه‌ای دانست که با درایت امام خمینی (ره) انجام شد و گفت: جمهوری اسلامی ایران طی ۴۶ سال اخیر با درایت رهبری خود از سختی‌ها عبور کرد؛ دشمنان ایران نیز در این مدت هرکاری که توانستند از تحریم گرفته تا جنگ انجام دادند، اما موفق نشدند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز ایران از حمایت کامل ونزوئلا در همه زمینه‌ها برخوردار است، ابراز داشت: پیروزی ایران، پیروزی ونزوئلا محسوب می‌شود.

وزیر خارجه ونزوئلا در پایان خاطرنشان کرد: آرزو می‌کنم هم اکنون که در حال گفت‌و‌گو با آمریکا هستید، پیروز شوید چرا که این پیروزی، پیروزی همه است. ما بر این باوریم که ایران تضمین کننده صلح و منشأ خیر برای منطقه است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.