صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری

  • کد خبر: ۳۳۶۲۴۵
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
شهردار مشهد مقدس گفت: موضوع بهره‌وری و مدیریت هزینه‌های غیرضرور، بخش مهمی از برنامه‌های ما در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع است. اگر همه ما، از خودمان گرفته تا بخش‌های مختلف، به این مهم توجه کنیم، شاهد ارتقای عملکرد سیستم و کاهش هزینه‌های غیرضروری خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در سومین جلسه قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع، با اشاره به اهمیت اصلاح روند‌ها در حوزه منابع انسانی و جلوگیری از هزینه‌های غیرضروری، اظهار کرد: باید در تمامی بخش‌ها بهره‌وری را افزایش و هزینه‌های غیرضروری را کاهش دهیم. این نگرش به معنای کاهش یا صرفه‌جویی در هزینه‌های منابع انسانی نیست، بلکه هدفمند کردن هزینه‌ها در جبران خدمات همکاران را در پی خواهد داشت و این اقدامات نه تنها باعث افزایش کیفیت خدمات شهری می‌شود، بلکه انگیزه نیرو‌ها را نیز تقویت خواهد کرد.

وی افزود: موضوع بهره‌وری و مدیریت هزینه‌های غیرضرور، بخش مهمی از برنامه‌های ما در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع است. اگر همه ما، از خودمان گرفته تا بخش‌های مختلف، به این مهم توجه کنیم، شاهد ارتقای عملکرد سیستم و کاهش هزینه‌های غیرضروری خواهیم بود.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: بهره‌وری صرفا کاهش هزینه‌ها نیست، بلکه در بهبود فرآیند‌ها و بازنگری در مدل‌های مدیریتی است و مجموعه اقدامات و تصمیمات ما در این جلسات باید به حال بهتر شهر و پرسنل منجر شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.