صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گفت‌و‌گوی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره روابط دوجانبه دو کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۶۴۵۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
وزیران خارجه عربستان و آمریکا در جریان تماسی تلفنی، درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد نظر دو کشور از جمله جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه این کشور و مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا به صورت تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند و دو طرف طی این تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و همکاری راهبردی میان دو کشور به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان «واس»، دو طرف در جریان این گفت‌وگوی تلفنی همچنین آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مهم و مورد توجه میان دو کشور عربستان و آمریکا را مورد بررسی قرار دادند.

بن فرحان و روبیو همچنین درخصوص اوضاع وخیم نوار غزه، برقراری ثبات در سوریه و آخرین تحولات مربوط به روسیه و اوکراین با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.

در همین رابطه، مارکو روبیو طی این تماس تلفنی از همتای سعودی خود به دلیل میزبانی گرم از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا طی سفرش به عربستان تشکر و قدردانی کرد.

دونالد ترامپ اواخر اردیبهشت ماه در اولین ایستگاه سفر خود به منطقه وارد ریاض شد. این اولین سفر خارجی ترامپ پس از پیروزی در دور جدید انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.