رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است

  • کد خبر: ۳۳۶۴۷۷
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است
روزنامه گاردین در گزارشی درباره مجموعه‌ای از حملات رژیم صهیونیستی به مدارس نوار غزه که محل اسکان آوارگان فلسطینی بوده است، تاکید کرد که این، بخشی از یک استراتژی عمدی است و مدارس بیشتری نیز به‌عنوان هدف شناسایی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ماه‌های اخیر، دست کم ساختمان ۶ مدرسه در نوار غزه به‌عنوان بخشی از تلاش ارتش صهیونیستی برای هدف قرار دادن آنها، مورد حمله قرار گرفته و بنا به گزارش‌ها بیش از ۱۲۰ نفر در جریان آن شهید شده‌اند.

به گفته منابع آشنا با این استراتژی، این اقدام پس از آن صورت گرفت که کنترل بر اقدامات علیه مکان‌هایی که تعداد زیادی غیرنظامی در آنجا حضور دارند و اسرائیل ادعا می‌کند که اعضای حماس در آن پنهان می‌شوند، کاهش یافت.

بنا بر گزارش‌ها، روز دوشنبه چهار نفر در آخرین حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در دیرالبلح در مرکز غزه که به پناهگاه تبدیل شده بود، جان خود را از دست دادند. همچنین ویدیو‌هایی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده که ظاهرا مدرسه العیشیه را پس از حمله نشان می‌دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی با اعلام این حمله، بدون ارائه مدرک یا نام بردن از مدرسه اعلام کرد که مکانی را که به ادعای آن توسط تروریست‌ها در منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفته، بمباران کرده است و به‌علاوه مدعی شد که اقداماتی را برای کاهش آسیب به غیرنظامیان انجام داده است.

به گفته منابع نظامی، مدرسه العیشیه در میان مجموعه‌ای از ساختمان‌های مدرسه‌ای بود که به عنوان پناهگاه توسط ارتش اسرائیل در هفته‌های اخیر به عنوان هدف شناسایی شده بودند.

این منابع همچنین گفتند که چهار مدرسه دیگر نیز به عنوان اهداف بالقوه برای بمباران مشخص شده‌اند.

به نوشته گاردین، مکان‌هایی که به‌عنوان اهداف بالقوه شناسایی شده‌اند، شامل چهار مدرسه هستند: حلاوه، الرفاعی، نصیبه و حلیمه سعدیه. هر چهار مدرسه در جبلیه یا نزدیک آن در شمال غزه قرار دارند.

طبق آخرین ارزیابی‌های سازمان ملل، ۹۵ درصد از مدارس غزه به ساختمان‌هایشان آسیب وارد شده است و تقریباً ۴۰۰ مدرسه به عنوان مدارسی که «مورد اصابت مستقیم» قرار گرفته‌اند، طبقه‌بندی شده‌اند.

به گفته سه منبع نظامی، طی دو ماه گذشته ساختمان‌های مدارس، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های شهرداری توسط ارتش اسرائیل به عنوان «مراکز سنگین» طبقه‌بندی شده‌اند که به ادعای آنها توسط اعضای حماس در کنار غیرنظامیان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این منابع گفتند که حملات هوایی علیه چنین مکان‌هایی در حالی مجاز بوده است که ادعا می‌شده تنها نیرو‌های رده پایین در آنجا حضور داشته‌اند و آنها می‌دانستند غیرنظامیان نیز کشته می‌شوند.

«ژولیت توما» مدیر ارتباطات آونروا، آژانس سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی گفت که مدارس همیشه باید محافظت شوند و هرگز نباید هدف حمله قرار گیرند.

او خاطرنشان کرد: متاسفانه مدارس در ۲۰ ماه گذشته بار‌ها و بار‌ها مورد حمله قرار گرفته‌اند. این نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق کودکان است.

سخنگوی ارتش صهیونیستی در پاسخ به سوالی در مورد عملیات برنامه‌ریزی شده علیه ساختمان‌های مدارس مدعی شد که ارتش منحصراً بر اساس ضرورت نظامی و مطابق با قوانین بین‌المللی عمل می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->