صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستگیری ۳ نفر در استان گلستان به دلیل همراهی با رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۳۸۸۵۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
پلیس استان گلستان از دستگیری سه نفر از حامیان تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشورمان که در فضای مجازی سبب تشویش اذهان عمومی شده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سه نفر در استان گلستان به علت تشویش اذهان عمومی و همراهی با رژیم صهیونیستی در شرق و غرب این استان شناسایی و دستگیر شدند.

براساس این گزارش در شهرستان گالیکش ۲ نفر از این عوامل و متهمان شناسایی و دستگیر شدند. این افراد به اتهام‌های حمایت و پشتیبانی از اقدامات ددمنشانه رژیم صهیونی، تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی و فعالیت‌های تبلیغی، دستگیر شده‌اند.

همچنین بنا به اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فتا گلستان، یک متهم دیگر در این خصوص در شهرستان کردکوی واقع در غرب این استان شناسایی و دستگیر شد.

دادستان کل کشور نیز هشدار جدی مبنی بر هرگونه حمایت و همکاری با رژیم کودک‌کش صهیونیستی داده است. برابر ماده‌های ۶، ۷، ۸ و ۱۰ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی، هرگونه همکاری اطلاعاتی با موساد، تعامل یا تبادل اطلاعات با افراد رسمی و غیررسمی رژیم صهیونیستی و هرگونه اقدام فرهنگی، رسانه‌ای، تبلیغی و مساعدت در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی، جرم بوده و مرتکب به اشد مجازات قانونی محکوم خواهد شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.