به گزارش شهرآرانیوز؛ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان از صدور کیفرخواست برای اعضای شبکه بزرگ قاچاق آرد یارانهای خبر داد؛ شبکهای که آرد سهمیهای مردم را به جای تنور نانواییها، به کارخانه تولید غذای سگ و گربه منتقل میکرد. مهدی رزاقینژاد اظهار کرد: دلالان با خرید آرد یارانهای از برخی نانواییها و فروش آن به یک واحد تولید غذای حیوانات، چرخه توزیع رسمی را مختل کرده بودند.
وی توضیح داد: با رصد اطلاعاتی دقیق سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه گلستان، این شبکه شناسایی شد. نانوایان متخلف با کشیدن کارتهای صوری در دستگاههای کارتخوان نانواییها، آرد سهمیهای را از شبکه توزیع خارج کرده و به دلالان میفروختند.
دادستان استان افزود: با وجود گستردگی فعالیت و پیچیدگی تخلفات، تحقیقات ظرف کمتر از یک سال تکمیل شد و برای ۳۰ نانوای متخلف، دو دلال اصلی و مالک کارخانه تولید غذای حیوانات به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی نهایی به دادگاه انقلاب گرگان ارسال شد.
رزاقینژاد گفت: متهمان در طول فعالیت خود بیش از ۸۰۰ تُن آرد یارانهای را از نانواییها خارج و در بازار آزاد فروختند؛ اقدامی که منجر به ایجاد صفهای طولانی و نارضایتی مردم شده بود.
منبع: فارس