صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند

  • کد خبر: ۳۳۸۹۷۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: تمام نیرو‌های شهرداری در حوزه‌های تخصصی، به‌ویژه بخش‌های مرتبط با مدیریت بحران، امداد و خدمات شهری باید به‌صورت آماده‌باش در صحنه باشند تا در صورت هرگونه تهدید یا حادثه، واکنشی سریع و مؤثر داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی، در گفتگویی با اشاره به حملات کور و ناجوانمردانه رژیم منحوس صهیونی به ایران اسلامی، اظهارکرد: همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرداری مشهد باید در آمادگی کامل قرار گیرند.

وی تأکید کرد: در شرایطی که رژیم اشغالگر قدس به میهن اسلامی ما تعرض کرده و پاسخ‌های کوبنده رزمندگان کشورمان به سرزمین‌های اشغالی ادامه دارد، مدیریت شهری نیز وظیفه دارد با تمام توان در عرصه‌های خدماتی، ایمنی، مدیریت بحران و پشتیبانی وارد عمل شود.

ناصحی با اشاره به ضرورت آمادگی همه‌جانبه نیرو‌های شهرداری افزود: تمام نیرو‌های شهرداری در حوزه‌های تخصصی، به‌ویژه بخش‌های مرتبط با مدیریت بحران، امداد و خدمات شهری باید به‌صورت آماده‌باش در صحنه باشند تا در صورت هرگونه تهدید یا حادثه، واکنشی سریع و مؤثر داشته باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.