وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد
سرخط خبرها

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم

  • کد خبر: ۳۳۸۷۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
  • ۱
عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: وقتی جنگل آتش می‌گیرد، درختان فرار نمی‌کنند، حیوانات فرار می‌کنند. ما اینجا ریشه در خاک داریم، مثل کوه استوار و محکم می‌مانیم و انتقام می‌گیریم. ما اهل پناهگاه نیستیم، گریه و زاری نمی‌کنیم؛ وسط میدان، گوش‌به‌فرمان و منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حسن موحدیان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص حمله اسرائیل و پاسخ ایران، اظهار کرد: اتفاقی که در ابتدای ریاست‌جمهوری دکتر پزشکیان رخ داد و اسرائیل ناجوانمردانه اسماعیل هنیه را در تهران ترور کرد، قرار بود نظام پاسخ دهد، اما به دلایلی خویشتن‌داری کرد؛ وگرنه باید پاسخ دندان‌شکنی به این جرثومه‌های فساد می‌دادیم. رئیس‌جمهور دنبال این بودند که با مذاکره مشکل حل شود؛ بنابراین همراهی شد. آن خویشتن‌داری بجا بود، نظام تصمیم گرفت و انجام شد.

وی بیان کرد: زمانی که موضوع مذاکره پیش آمد، ایران همراهی زیادی کرد و غنی‌سازی را به سه‌ونیم درصد رساند که اصلاً امکان ساخت بمب وجود ندارد و تنها برای کار‌های صلح‌آمیز هسته‌ای استفاده می‌شود. حرف نظام این بود که اگر این اقدام انجام نشود و بخواهند اورانیوم غنی‌شده به ما بدهند، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود؛ زیرا ما آن‌ها را آزمایش کردیم و افرادی نیستند که بتوان به آن‌ها اطمینان کرد. ما باید روی پای خودمان بایستیم.

موحدیان با بیان اینکه مسئله دیگر، مسئله علم، فناوری و اطلاعات است، عنوان کرد: با علم که نمی‌توان مخالفت کرد. ایران هم می‌خواهد در این حوزه تحقیقات، پژوهش و پیشرفت داشته باشد. نمی‌توان یک کشور را از داشتن علم و دانشمند محروم کرد. همه مسائل ما زیر نظر آقای گروسی بوده، همه‌چیز شفاف است و اطلاع‌رسانی کردیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: قرار بود امروز وزیر امور خارجه کشورمان در عمان مذاکره داشته باشند؛ بنابراین این تصور را داشتند که با حمله اسرائیل این نشست با موافقت ایران در عدم غنی‌سازی همراه شود، اما اشتباه محاسباتی بود. حمله‌های ناجوانمردانه‌ای به کشور انجام شد که باید دفاع شود. دفاع امری عقلانی است، نه احساسی. الان نیز ما در حال دفاع هستیم؛ ما هیچ‌وقت حمله نکردیم و هیچ‌وقت شروع‌کننده جنگ نبودیم. ما انتقام خون شهیدان را خواهیم گرفت.

وی خاطرنشان کرد: وقتی جنگل آتش می‌گیرد، درختان فرار نمی‌کنند، حیوانات فرار می‌کنند. ما اینجا ریشه در خاک داریم، مثل کوه استوار و محکم می‌مانیم و انتقام می‌گیریم. ما اهل پناهگاه نیستیم، گریه و زاری نمی‌کنیم؛ وسط میدان، گوش‌به‌فرمان و منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
0
0
عجب! حالا پیش‌بینی شما برای ساخت پناهگاه چی بوده؟ به عنوان مسوول شورای شهر، شما مسوولیت حفاظت از جان انسانها در مواقع خطر رو داشتین. چقدر به این وظیفه شرعی تون عمل کردین؟ چند تا پناهگاه برای مردم غیر نظامی ساختین؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->