حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم

  • کد خبر: ۳۳۸۷۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
  • ۱
عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: وقتی جنگل آتش می‌گیرد، درختان فرار نمی‌کنند، حیوانات فرار می‌کنند. ما اینجا ریشه در خاک داریم، مثل کوه استوار و محکم می‌مانیم و انتقام می‌گیریم. ما اهل پناهگاه نیستیم، گریه و زاری نمی‌کنیم؛ وسط میدان، گوش‌به‌فرمان و منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

حسن موحدیان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص حمله اسرائیل و پاسخ ایران، اظهار کرد: اتفاقی که در ابتدای ریاست‌جمهوری دکتر پزشکیان رخ داد و اسرائیل ناجوانمردانه اسماعیل هنیه را در تهران ترور کرد، قرار بود نظام پاسخ دهد، اما به دلایلی خویشتن‌داری کرد؛ وگرنه باید پاسخ دندان‌شکنی به این جرثومه‌های فساد می‌دادیم. رئیس‌جمهور دنبال این بودند که با مذاکره مشکل حل شود؛ بنابراین همراهی شد. آن خویشتن‌داری بجا بود، نظام تصمیم گرفت و انجام شد.

وی بیان کرد: زمانی که موضوع مذاکره پیش آمد، ایران همراهی زیادی کرد و غنی‌سازی را به سه‌ونیم درصد رساند که اصلاً امکان ساخت بمب وجود ندارد و تنها برای کار‌های صلح‌آمیز هسته‌ای استفاده می‌شود. حرف نظام این بود که اگر این اقدام انجام نشود و بخواهند اورانیوم غنی‌شده به ما بدهند، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود؛ زیرا ما آن‌ها را آزمایش کردیم و افرادی نیستند که بتوان به آن‌ها اطمینان کرد. ما باید روی پای خودمان بایستیم.

موحدیان با بیان اینکه مسئله دیگر، مسئله علم، فناوری و اطلاعات است، عنوان کرد: با علم که نمی‌توان مخالفت کرد. ایران هم می‌خواهد در این حوزه تحقیقات، پژوهش و پیشرفت داشته باشد. نمی‌توان یک کشور را از داشتن علم و دانشمند محروم کرد. همه مسائل ما زیر نظر آقای گروسی بوده، همه‌چیز شفاف است و اطلاع‌رسانی کردیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: قرار بود امروز وزیر امور خارجه کشورمان در عمان مذاکره داشته باشند؛ بنابراین این تصور را داشتند که با حمله اسرائیل این نشست با موافقت ایران در عدم غنی‌سازی همراه شود، اما اشتباه محاسباتی بود. حمله‌های ناجوانمردانه‌ای به کشور انجام شد که باید دفاع شود. دفاع امری عقلانی است، نه احساسی. الان نیز ما در حال دفاع هستیم؛ ما هیچ‌وقت حمله نکردیم و هیچ‌وقت شروع‌کننده جنگ نبودیم. ما انتقام خون شهیدان را خواهیم گرفت.

وی خاطرنشان کرد: وقتی جنگل آتش می‌گیرد، درختان فرار نمی‌کنند، حیوانات فرار می‌کنند. ما اینجا ریشه در خاک داریم، مثل کوه استوار و محکم می‌مانیم و انتقام می‌گیریم. ما اهل پناهگاه نیستیم، گریه و زاری نمی‌کنیم؛ وسط میدان، گوش‌به‌فرمان و منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
0
0
عجب! حالا پیش‌بینی شما برای ساخت پناهگاه چی بوده؟ به عنوان مسوول شورای شهر، شما مسوولیت حفاظت از جان انسانها در مواقع خطر رو داشتین. چقدر به این وظیفه شرعی تون عمل کردین؟ چند تا پناهگاه برای مردم غیر نظامی ساختین؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->