صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رژیم صهیونیستی از رسانه‌هایی می‌ترسد که حقیقت را می‌گویند | صداوسیما توانست اتحاد و انسجام ملی را در شرایط بحرانی حفظ کند

  • کد خبر: ۳۳۹۳۱۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
رئیس اندیشکده راهبردی رسانه‌ها و فضای مجازی گفت: هرجا رسانه‌ای در خدمت جبهه مقاومت قرار بگیرد، در تیررس صهیونیست‌ها خواهد بود.

حمیدرضا حسینی‌دانا در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های رسانه‌ای ایران، به ماهیت این رژیم منحوس صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این مجموعه‌ای که خود را اسرائیل می‌نامد، یک رژیم غاصب است که راهبرد کلانش بر پایه ارتکاب بدترین جنایات و در عین حال پنهان‌کردن آن‌ها استوار است.

وی افزود: در همان روز‌های ابتدایی عملیات طوفان‌الاقصی، سه دفتر خبری شامل فرانس‌پرس، الجزیره و العالم مورد هدف قرار گرفتند؛ به‌ویژه شبکه العالم که اخبار را به‌صورت شفاف از میدان مخابره می‌کرد و طبیعتاً تحمل چنین‌افشاگری‌هایی برای تل‌آویو مقدور نیست.

وی ادامه داد: صهیونیست‌ها اساساً نمی‌خواهند جهان بفهمد چه جنایاتی انجام می‌دهند؛ بنابراین هر نقطه‌ای که صدای این جنایت‌ها را به مردم برساند، در فهرست اهداف قرار می‌گیرد. رسانه‌ها در خط مقدم این نبرد اطلاع‌رسانی هستند.

ترور رسانه‌ای، سنت قدیمی رژیم صهیونیستی

رئیس اندیشکده رسانه‌ها و فضای مجازی کشور تأکید کرد: این نخستین بار نیست که رسانه‌ها و خبرنگاران قربانی سیاست‌های تجاوزکارانه اسرائیل می‌شوند. ما نزدیک به ۲۰۰ خبرنگار شهید داریم که در جریان جنگ‌ها یا عملیات‌های نظامی توسط این رژیم به شهادت رسیده‌اند. ازجمله می‌توان به شهادت شیرین ابوعاقله، خبرنگار الجزیره، اشاره کرد که باوجود شناسایی دقیقش به‌عنوان نیروی رسانه‌ای، عمداً هدف گلوله قرار گرفت. این جنایات، بخشی از یک الگوی تکراری و روشمند هستند.

صداوسیما، قرارگاه فرهنگی و هدف راهبردی

حسینی‌دانا با اشاره به نقش صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: این نهاد در بزنگاه‌های تاریخی مانند یک قرارگاه فرهنگی عمل کرده و نقش تعیین‌کننده‌ای در انسجام ملی داشته است.

وی اشاره داشت: رسانه ملی موفق شد در شرایط بحرانی جنگ، مردم را در کنار هم قرار دهد تا یک‌صدا و یکدل، مقابل دشمن بیرونی بایستند و نیز توانست با اطلاع‌رسانی بی‌واسطه، از شایعات و تخریب افکار عمومی جلوگیری کند.

این پژوهشگر در حوزه رسانه افزود: طبیعتاً چنین‌نهادی در چشم دشمن به‌ویژه رژیم صهیونیستی که از وحدت و روشنگری می‌ترسد، یک تهدید راهبردی به شمار می‌رود.

سابقه حملات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی؛ از المنار تا العالم

وی در ادامه به تجربه مشابه در لبنان اشاره کرد و گفت: در جنگ ۳۳ روزه لبنان، رژیم صهیونیستی بار‌ها تلاش کرد تا پخش شبکه المنار، صدای مقاومت در لبنان را متوقف کند. اما با هوشیاری محور مقاومت و استفاده از آنتن‌های پشتیبان، این اقدام ناکام ماند. اکنون هم صداوسیمای ایران از تجربیات پدافند غیرعامل رسانه‌ای بهره گرفته است و با مانور‌های سالانه، آمادگی مقابله با چنین‌تهدیداتی را دارد.

خبرنگاران، هدف مستقیم رژیم اسرائیل

حسینی‌دانا با اشاره به وضعیت حقوقی خبرنگاران در حقوق بین‌الملل گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه طبق کنوانسیون‌های بین‌المللی، همانند نیرو‌های امدادی هستند و نباید هدف حمله قرار بگیرند. اما اسرائیل نه‌تنها این اصول را زیر پا می‌گذارد، بلکه با حمایت قدرت‌های جهانی ازجمله آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، از پاسخگویی در مجامع حقوقی بین‌المللی نیز می‌گریزد.

وی گفت: حتی دادگاه بین‌المللی لاهه یا سازمان ملل نیز نتوانسته‌اند جلوی این جنایات را بگیرند. دنیا در برابر جنایتکارترین رژیم قرن، متحیر ایستاده و برخی قدرت‌ها با سکوت و حمایت خود، عملاً شریک این جنایات شده‌اند.

رسانه‌های خلیج‌فارس، بلندگوی جنگ شناختی علیه ایران

دکتر حسینی‌دانا به نقش برخی رسانه‌های منطقه‌ای پرداخت و گفت: رسانه‌هایی مانند العربیه و الحدث، در ماجرای اخیر تلاش کردند تا جنایات رژیم صهیونیستی را با پاسخ‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران برابر جلوه دهند.

وی ادامه داد: آن‌ها از ابتدا کوشیدند ساختمان‌های آسیب‌دیده در تهران را در کنار حملات دشمن به‌گونه‌ای بچینند که کفه ترازو را مساوی نشان دهند و افکار عمومی ایران را دچار تردید کنند.

این کارشناس رسانه افزود: این رسانه‌ها در چارچوب یک جنگ شناختی فعال هستند؛ هدف آن‌ها این است که ایرانیان را نسبت‌به قدرت نظامی و مشروعیت دفاعی کشورشان دلسرد کنند. متأسفانه برخی از کشور‌های منطقه هم عملاً با این پروژه جنگ روانی همسو شده‌اند.

صدای حقیقت خاموش نمی‌شود

در پایان این گفت‌و‌گو، حسینی‌دانا تأکید کرد: باوجود تمام فشارها، جنایت‌ها و جنگ رسانه‌ای، جریان اطلاع‌رسانی رسانه ملی متوقف نخواهد شد. ملت ایران تجربه‌ای عمیق در پایداری رسانه‌ای دارد و صدای مقاومت، چه در تهران، چه در بیروت و چه در غزه، خاموش نخواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.