شهرآرانیوز؛ این کمپین مردمی با هشتگهایی مانند #بایکوت_ایراناینترنشنال و #نه_به_ایراناینترنشنال آغاز شده و تاکنون کاربران زیادی با آن همراه شدهاند.
برخی منابع به وقوع دو رویداد محتوایی یا رویکردی اشاره کردهاند که باعث جلب توجه کاربران و تشدید این کمپین شده است:
انتشار محتوای «شنیع» یا تحریفآمیز: رسانههایی مانند ساعدنیوز از انتشار ویدئویی با مضمون «قصاب کودکان تهران در استودیو ایراناینترنشنال» سخن گفتهاند و بر «خیانت رسانهای» و همکاری با «اتاق جنگ تلآویو» تأکید کردهاند.
اتهام مشارکت در جنگ روانی علیه ایران: فعالان این کمپین، رسانه ایران اینترنشنال را «ابزاری علیه منافع ملی» خواندهاند و خواستار بایکوت کامل آن شدهاند.
تاکنون چهرههای شناختهشده (ازجمله هنرمندان، ورزشکاران و فعالان فرهنگی در شبکههای اجتماعی) با انتشار پست و استوری در این شبکهها، به حمایت از این کمپین پرداختهاند.
برخی خبرگزاریها مانند دانشجو و هفتصبح حامی این کمپین بودهاند و به استقبال گسترده کاربران از آن اشاره کردهاند.
همچنین در فضای مجازی پویشهایی با دعوتهای مکرر برای «حذف دنبال کردن و، «قطع تماشای لایو و اشتراکگذاری» ایراناینترنشنال، در حال انتشار گسترده هستند.
قطع حمایت تبلیغاتی: حذف ایران اینترنشنال از لیست شبکههای دنبالشده و شنیدهشده توسط کاربران.
مبارزه با «جنگ روانی دشمن»: مقابله با محتوایی که از نظر طرفداران کمپین، ابزار فشار بر ایران تلقی میشود.
افزایش آگاهی عمومی: اطلاعرسانی درباره منابع قابلاعتماد خبری و تشویق استفاده از رسانه ملی یا مستقل داخلی.
اعتراض به «عملکرد غلط» رسانهای: اشاره به انتشار خبرها یا تصاویر متهمشده به مغرض بودن یا تشدید تنش داخلی.
کاربران و رسانههای داخلی از رشد این کمپین ابراز رضایت کرده و آن را نشانهای از همبستگی و افزایش حساسیت نسبت به «جنگ رسانهای» بیرونی دانستهاند.
برخی هم این کمپین را بخشی از تلاش برای محدود کردن نفوذ رسانههایی میدانند که از سوی دولت ایران «ابزار دشمن» اعلام شدهاند.