صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

موج بیست‌ویکم عملیات وعدۀ صادق ۳ و تغییر تاکتیک سپاه پاسداران + فیلم و عکس (۲ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۰۶۸۱
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
موج جدیدی از حملات ایران به اسرائیل دقایقی قبل آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج ۲۱ از عملیات موشک خود، پیش از ظهر امروز دوشنبه با چندین موشک، اهداف مختلفی را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد.

در این حمله ترکیبی، از موشک‌های سوخت جامد و مایع و همچنین پهپاد‌های انتحاری استفاده شده است.

سپاه پاسداران در این حمله، تاکتیک زیرآتش بردن تل‌آویو و حیفا را تغییر داده و نقاط متعددی از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

اسرائیلی‌ها می‌گویند، این حمله طولانی‌ترین زمان به صدا درآمدن آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی بوده و موجب رعب و وحشت شده است.

گزارش‌های اولیه حکایت از این دارد که شمال حیفا، حیفا، تل‌آویو، عسقلان، عکا، اسدود زیر ضربات موشکی ایران رفته‌اند و تعداد زیادی از موشک‌ها در صفد، لاخیش (جنوب تل‌آویو)، عسقلان، اسدود و بیسان اصابت کرده‌اند.

هشدار حمله هوایی به حیفا و شمال سرزمین‌های اشغالی صادر شد.

کانال ۱۲ اسرائیل اعلام کرد که این طولانی‌ترین مدت آژیر حمله هوایی از زمان آغاز جنگ ایران است.

موشک‌های ایران در پنج نقطه صفد، لاخیش (جنوب تل‌آویو)، عسقلان، اشدود و بیسان به اهداف برخورد کرده‌اند. تأسیسات استراتژیک در جنوب آسیب دیده و برق‌رسانی مختل شده است.

براساس اعلام فلای‌رادارف فرود ۵ هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون به‌دلیل موشک‌های ایرانی به حالت تعلیق درآمد.

آژیر خطر در منطقۀ ناحال عوز در نزدیکی نوار غزه هم به صدا در آمد.

منابع فلسطینی می‌گویند تمام موشک‌های شلیک شده از ایران اصابت کرده‌اند و پدافند اسرائیل قادر به رهگیری هیچ یک از موشک‌ها نشده است.

اذعان صهیونیست‌ها به ناتوانی رادار حیفا در تشخیص موشک ایران

روزنامه «جروزالم پست» روز دوشنبه به نقل از ارتش صهیونیستی اذعان کرد که موشک اصابت‌کرده به حیفا، ناشی از خودزنی موشک رهگیر نبوده است.

روزنامه «جروزالم پست» در این‌باره نوشت: «ارتش اسرائیل اذعان می‌کند که اصابت موشک به حیفا در روز یکشنبه، ناشی از شلیک ناقص موشک رهگیر نبوده، بلکه مورد نادری بوده که رادار پدافند به‌طور کامل یک موشک بالستیک ایرانی را ندیده است».

در این گزارش همچنین آمده است: «برای اثبات این ادعا، حتی بقایای یک موشک بالدار هم در حیفا وجود نداشت».

تاسیسات استراتژیک برق اسرائیل آسیب دید

شرکت برق اسرائیل اعلام کرد: به‌دنبال عملیات موشکی صبح امروز نیرو‌های مسلح ایران علیه سرزمین‌های اشغالی یک تاسیسات استراتژیک برق در جنوب اسرائیل بر اثر اصابت موشک آسیب دیده و جریان برق قطع شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند بر اثر اصابت موشک به یکی از تاسیسات مهم شرکت برق اسرائیل برق چندین شهرک صهیونیست‌نشین قطع شده است.

یک موشک ایرانی در اشدود اصابت کرد

 تصاویری از اصابت موشک ایرانی در اسرائیل

 
برخورد به نیروگاه برق اشدود، جنوب فلسطین اشغالی
 
محل‌هایی که موشک‌های ایرانی در آنها فرود آمده‌اند و ستون‌هایی از دود از آن‌ها بلند می‌شود
 
فیلم کامل از لحظه برخورد موشک به اشدود از دوربین ثبت وقایع
 
کانال ۱۲ اسرائیل اعلام کرد که هواپیما‌های اسرائیلی بیش از ۴۰ دقیقه است که بر فراز دریای مدیترانه در حال پروازند و به‌دلیل حملات موشکی ایران نمی‌توانند فرود آیند.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.