حمله اسرائیل به یک فلافل فروشی در غزه ۵ شهید برجای گذاشت گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره غزه | تشکر نتانیاهو از ترامپ واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین
سرخط خبرها

موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد

  • کد خبر: ۳۴۱۹۱۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲
موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: موشک‌های ایران پشتوانه مُشت ۹۰ میلیونی ایرانیان را به همراه دارد و به برکت خون این شهدای عالی مقام است که ایران دشمن صهیونی را در جنگ ۱۲ روزه شکست داد.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر جهانگیر روز شنبه در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، به مقام شامخ سرداران شهید، دانشمندان هسته‌ای، شهدای قوه قضاییه و سایر شهدای این جنگ تحمیلی ادای احترام کرد و افزود: دشمن فهمی از اینکه شهدا مظهر قدرت ایران هستند! ندارد.

وی اظهار کرد: این حضور گسترده مردم یعنی «جمهوری اسلامی ایران» چیزی جز مردم نیست. امروز انسجام ملی مردم در مبارزه با رژیم صهیونی یک انسجام ۹۰ میلیونی است.

جهانگیر در این مراسم که مصادف با سالروز شهادت آیت‌الله دکتر سید محمد بهشتی، اولین بنیان‌گذار دستگاه نوین قضایی به همراه ۷۲ تن از یارانش شده است، گفت: دستگاه قضایی همواره در رکاب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پا به پای ملت شریف برای تحقق عدالت و ارزش‌های والای انسانی در حرکت بوده و شهادت بزرگان دستگاه قضایی خود گواه این رسالت ارزشمند است.

جهانگیر تاکید کرد: دستگاه قضایی همانند گذشته در کنار نظام و مردم خواهد ماند تا طومار ظلم و ستم به برکت خون شهدای اقتدار برچیده شود.

رزمندگان اسلام به پشتوانه ملت هیمنه دشمنان را درهم شکستند

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور در حاشیه تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار ایران در تهران، گفت: دشمن صهیونی به پشتوانه اربابان خود خصوصا آمریکا فکر می‌کرد با حمله به کودکان و جوانان و زنان و مردم بی دفاع، همچنین به فرماندهان عزیز کشورمان می‌تواند این ملت را تسلیم خودش کند و چنان رعب و وحشتی ایجاد کند که کشور روی پای خودش نماند، اما رزمندگان اسلام به پشتوانه ملت هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکستند.

حجت الاسلام والمسلمین احمد پورخاقان افزود: نتانیاهو و افراد کابینه و کسانی که بر آتش جنگ می‌دمیدند وقتی غرش موشک‌های سجیل را در آسمان تل‌آویو، حیفا، بئرالسبع و در تمام مناطق اشغال شده فلسطین شنیدند به التماس افتادند.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور اضافه کرد: ترامپ نیز وقتی موشک‌های جمهوری اسلامی ایران را در عملیات بشارت فتح دید، بلافاصله دست به دامن واسطه‌ها شد برای اینکه آتش‌بس شود و ایران دست از انتقام خود بردارد.

پورخاقان اظهار کرد: امروز شما می‌بینید این ملت قطره‌ای است از دریای ژرف که در تهران جمع شده‌اند برای تشییع شهدای عزیز، از کودک دوماهه بگیرید تا فرماندهان عزیزی که جان خود را برای این ملت فدا کردند.

این مقام قضایی کشور هشدار داد: صهیونسیت‌ها، آمریکایی‌ها و غربی‌ها بدانند این ملت پس از جنگ تحمیلی اسرائیل، با وحدت مثال زدنی از دستاوردهای‌های خود در انقلاب اسلامی دفاع می‌کند و هرگز نخواهد گذاشت ذره‌ای از عزت و اقتدارش، از راهی که امام برای ما ترسیم کرده کوتاه بیایند و در این راه می‌مانیم و پوزه دشمن را به خاک خواهیم مالید.

وی خطاب به مستکبران عالم گفت: امروز هفتم تیر است و این ملت با همان اعتقاد و رشادتی که در سال ۱۳۶۰ در پی شهادت شهید بهشتی و ۷۲ یار باوفایش در میدان آمد و مشت محکم بر دهان منافقین و آمریکا کوبید در واکنش به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی نیز با شکوه و عظمت و با وحدت کامل به میدان آمده است، پس دست از سر این ملت بزرگ بردارید قبل از آنکه پشیمان شوید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->