صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گزارش‌ اطلاعاتی درباره شکست آمریکا در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، خشم ترامپ را برانگیخت

  • کد خبر: ۳۴۱۱۹۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
گزارش درزشده اطلاعاتی آمریکا درباره شکست حملات هوایی این کشور به بهانه نابودی برنامه هسته‌ای ایران، خشم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور را برانگیخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترامپ در شبکه اجتماعی متعلق خود موسوم به «تروث‌سوشال»، بار دیگر برخی از رسانه‌های آمریکایی منتشرکننده این گزارش اطلاعاتی را به باد انتقاد گرفت و آن‌ها را به انتشار اخبار جعلی متهم کرد.

ترامپ در تروث‌سوشال مدعی شد: «سی‌ان‌ان منتشرکننده اخبار جعلی است و به همراه نیویورک‌تایمزِ ورشکسته، در تلاش برای نامعتبرکردن یکی از موفق‌ترین حملات نظامی در تاریخ، متحد شده‌اند».

یک ارزیابی اطلاعاتی اولیه نشان داده است که حملات نظامی آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران، برنامه هسته‌ای این کشور را نابود نکرده و تنها آن را برای چند ماه به عقب انداخته است.

نیویورک‌تایمز نیز به نقل از مقام‌های آگاه نوشت، گزارش اولیه طبقه‌بندی‌شده آمریکا نشان می‌دهد که حمله آمریکا موجب فروریختن ساختمان‌های زیرزمینی تأسیسات هسته‌ای ایران نشده است.

پیش از آن شبکه سی‌ان‌ان سه‌شنبه شب به نقل از «سه فرد» مطلع از این ارزیابی‌ اطلاعاتی گزارش داده بود که حملات نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران بخش‌های مرکزی برنامه هسته‌ای این کشور را نابود نکرده و احتمالا فقط آن را برای چند ماه عقب انداخته است.

یکی از این منابع اظهار کرد، این ارزیابی توسط «آژانس اطلاعات دفاعی» بازوی اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا و بر اساس ارزیابی فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) پس از این حملات تهیه شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.