صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۱۴۵۷
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
شهردار مشهد مقدس گفت: تمام امکانات شهرداری برای مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد بسیج خواهد شد تا مراسم در شأن شهدا باشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۵ تیر ۱۴۰۴، در ستاد هماهنگی مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد مقدس اظهار کرد: طی دو هفته اخیر از روز ۲۳ خردادماه، کشور درگیر جنگ ناخواسته‌ای شد که هم برکات و هم ضایعات، سختی‌ها و مشقاتی داشت.

وی افزود: این اتفاق با همه فرازونشیب‌ها و سختی‌ها تا این مرحله نشان‌دهنده اقتدار، قدرت و پای‌کاربودن است. بارزترین موضوع و نکته مثبت این اتفاق انسجام ملی در کشور و همدلی و همراهی همه نیرو‌های مردمی، دولت، نظام و نیرو‌های مسلح بود.

قلندرشریف ادامه داد: دشمن توقع داشت با حمله نظامی، ۲۰ درصد کار را پیش ببرد و باقی از درون اتفاق بیفتد و ادامه کار را مردم داخل کشور تمام کنند؛ اما مردم ثابت کردند هرچند ممکن است برخی افراد نارضایتی و مشکلاتی داشته باشند، اما وقتی پای حفظ کشور، نظام و دینشان وسط باشد، همه یک‌دل و یک‌نوا می‌شوند و پای کار می‌آیند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه انسجام ملی بزرگ‌ترین عایدی ما از جنگ بود که امیدواریم قدر بدانیم، عنوان کرد: متأسفانه تعداد زیادی از مردم و فرماندهان گرانقدر را از دست دادیم که کاملاً هدفمند و بابرنامه بود. تعداد زیادی از فرماندهان ارشد و دانشمندان هسته‌ای ما را از ما گرفتند.

وی اضافه کرد: از آن طرف هم این موضوع ثابت شد که نظام دینی و نظام مبتنی بر ولایت هیچ بن‌بستی ندارد و با اقتدار مقام معظم رهبری طوری برنامه‌ریزی شد که ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت، همه فرماندهان جایگزین شدند.

قلندرشریف اعلام کرد: زمینه برای تشییع دیگرشهدا فراهم شده است. سه‌شنبه جلسه استانی ستاد بزرگداشت و تشییع شهدا را داشتیم که در استانداری تشکیل شد و دیروز نیز جلسه شهرستانی را در فرمانداری داشتیم. فردا ساعت ۹:۳۰ پیکرهای ۱۳ شهید که در رأسشان «شهید کاظمی» فرمانده اطلاعات سپاه است، قبل از اقامه نمازجمعه از میدان بسیج به سمت حرم امام‌رضا(ع) تشییع خواهد شد. بعد از اقامه نماز جمعه نیز مراسم وداع با شهدا و تدفین انجام می‌شود. قرار است پیکر شهید کاظمی در بهشت‌رضا(ع) دفن شود.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه مسئولیت‌های اصلی اجرایی و تدارکاتی به عهده شهرداری است، تصریح کرد: ابتدا بحث فراهم‌کردن محیط مناسب، نظافت و امنیت با همکاری دستگاه‌های امنیتی بوده که در حال انجام است. بیشتر حوزه خدمات شهری و منطقه ۷ و ۸ درگیر هستند. بعد از مراسم، مجدد بحث نظافت و برگرداندن به وضعیت عادی را داریم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: در حوزه حمل‌ونقل، خدمات خطوط اتوبوس و قطارشهری از ساعت ۸ تا ۱۴ رایگان است. تعداد اتوبوس‌های منتهی به مسیر میدان شهدا و حرم افزایش می‌یابد و سرفاصله قطارشهری کاهش خواهد داشت. تبلیغات محیطی شروع شده و بنر‌ها و پوستر‌هایی در مسیر و سطح شهر خواهد بود.

شهردار مشهد ادامه داد: پوستر مراسم باید حتماً در فضای مجازی نشر داده شود. تلویزیون‌های شهری و قطارشهری نیز باید مستمر پخش کنند. دو موکب در مسیر توسط شهرداری مستقر و تجهیز می‌شود. غذای متبرک برای خانواده شهدا، توسط آستان قدس در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه هر کاری برای برگزاری آبرومند مراسم از دست ما بربیاید، حتماً انجام می‌دهیم، عنوان کرد: تمام امکانات شهرداری برای مراسم تشییع فردا بسیج خواهد شد تا مراسم در شأن شهدا باشد. ما در همه حوزه‌ها، پررنگ هستیم و ان‌شاءالله مراسم خوبی خواهیم داشت.

قلندرشریف در پایان گفت: ما همراه با همه مردم در این مدت وظایف عادی خود را در مدیریت شهری انجام دادیم و ادامه کار را نیز خواهیم داشت. با توجه به اینکه دشمن ناجوانمرد و عهدشکنی داریم، آمادگی همه امکانات شهرداری در همه حوزه‌ها وجود دارد، ضمن اینکه خدمات عادی خود را به نحو مطلوب انجام می‌دهیم و زندگی در شهر مشهد پویاتر از گذشته جاری است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.