فرماندار مشهد: مردم نگران تأمین آرد و نان در ایام دهه پایانی صفر نباشند | به دلیل مغایرت در تقویم قطعی برق، از مردم عذرخواهی می‌کنیم + فیلم پیام رئیس شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر
سرخط خبرها

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد

  • کد خبر: ۳۴۱۴۷۴
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: با تلاش‌های مستمر دستگاه‌های اجرایی و مردم، فعالیت‌های استان در جنگ تحمیلی اخیر متوقف نشد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا قامتی، در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، پیروزی مقتدرانه ملت ایران را تبریک گفته و ضمن قدردانی از همراهی و همدلی مردم و مدیران در این روز‌های حساس، گفت: در طول ۱۲ روز پرتلاطم اخیر، شاهد همبستگی بی‌نظیر میان مردم، دولت و نیرو‌های مسلح بودیم؛ مردمی که همواره پشت انقلاب ایستاده‌اند، این‌بار نیز با هوشیاری و اتحاد خود، سیلی محکمی به دشمن زدند.

وی به مشارکت گسترده دستگاه‌های اجرایی، اقشار مختلف مردم و صنعتگران در مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: در شهرستان نیشابور با محوریت فرمانداران و اعضای شورای تأمین، هماهنگی‌های لازم به‌خوبی انجام شد؛ صنعتگران و بنکداران از روز‌های نخست در تأمین نیاز‌ها به میدان آمدند و بسیجیان با همکاری نیروی انتظامی نقش مؤثری در حفظ آرامش ایفا کردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی همچنین تأکید کرد: حتی فعالیت‌های عمرانی نیز در این ایام بحرانی، متوقف نشده است و پروژه‌های کلیدی همچون زیرگذر شادیاخ با قوت پیگیری می‌شوند. 

قامتی تصریح کرد: شروع پروژه‌های عمرانی و نظامی جدید در سطح استان، نشان از تاب‌آوری و روحیه جهادی مردم، نیرو‌های اجرایی و نیرو‌های مسلح دارد.

وی همچنین بیان کرد: پروژه‌های مهمی از جمله انتقال آب، ساخت تصفیه‌خانه و واگذاری ۲۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در حال اجراست که نشان‌دهنده پویایی توسعه در شهرستان نیشابور است و مرهون انسجام، همدلی و تلاش جمعی مردم و مسئولان است.

وی همچنین یادآور شد: با وجود چالش‌ها، با مدیریت جهادی و تلاش شبانه‌روزی، کوچک‌ترین خللی در تأمین معیشت مردم وارد نشده و تنها در کمتر از ۲۴ ساعت، وضعیت از حالت پدافندی به آفندی تغییر یافت.

قامتی در پایان نقش نیرو‌های مسلح در حفظ امنیت و آرامش کشور را نیز بی‌نظیر توصیف کرد و افزود: این اقتدار و امنیت با پشتیبانی و همراهی مردم عزیز به دست آمده و باید با تمام توان حفظ شود.

مهدی دونده، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور نیز در این جلسه ضمن تبریک به ملت ایران بابت اقتدار و ایستادگی در برابر دشمنان و آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران بار دیگر با صلابت و مقاومت خود نشان داد در برابر تهدیدات سر فرود نمی‌آورد. 

وی با تأکید بر اینکه این هم‌افزایی مردمی، مسئولیت مدیران را دوچندان کرده و افزود: ما به عنوان خادمان مردم باید بیش از گذشته خدمات‌رسانی کنیم و همواره در برابر مردم پاسخگو باشیم.

دونده در ادامه با قدردانی از اقدامات میدانی دستگاه‌های نظارتی، از گشت‌های مشترک اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی و نیروی انتظامی در نظارت مستقیم بر بازار و از همراهی مردم نیشابور تشکر کرد.

فرماندار نیشابور همچنین از حضور افتخارآفرین تیم آتش‌نشانی نیشابور در تهران برای کمک‌رسانی به مدت یک هفته با یک خودروی سنگین و پنج نیروی انسانی نیز تقدیر کرد.

وی به همراهی نانوایان در دوران سخت اقتصادی و پویش ایران همدل که از نیشابور آغاز شد نیز اشاره کرد و بیان داشت: صنف رانندگان با حمل رایگان کالا و سازندگان ساختمان با اختصاص بیش از ۱۶۰ واحد مسکونی نوساز برای اسکان اضطراری، جلوه‌هایی از همدلی و ایثار را به نمایش گذاشته‌اند.

دونده در بخش دیگر سخنان خود به نقش مهم روابط عمومی‌ها در انتقال اخبار دقیق و درست نیز اشاره کرد و افزود: در شرایط نیاز کشور به انسجام و اتحاد ملی، اطلاع‌رسانی درست و شفاف بسیار حیاتی است و باید با همکاری اصحاب رسانه، اخبار امیدآفرین به جامعه منتقل شود.

فرماندار شهرستان نیشابور در پایان به ضرورت به‌روزرسانی مداوم زیرساخت‌ها در حوزه‌های مختلف نیز اشاره کرد و گفت: در مواجهه با بحران‌ها و چالش‌ها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و به‌روزرسانی مستمر هستیم، به‌ویژه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر باید اقدامات عملیاتی هر چه سریع‌تر اجرایی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->