صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

صعود ایران به رتبه نهم تولید فولاد در جهان

  • کد خبر: ۳۴۲۱۲۸
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
بر اساس گزارش انجمن جهانی فولاد، جایگاه جهانی فولاد کشور از دهم به نهم ارتقا یافت و از برزیلی‌ها سبقت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آخرین اطلاعات انجمن تولیدکنندگان فولاد از انجمن جهانی فولاد، ایران در پنج ماهه نخست سال ۲۰۲۵ میلادی، ۱۴ میلیون تن و در ماه می ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

هرچند تولید کشور ما در پنج‌ماهه امسال نسبت به سال گذشته ۵.۳درصد افت داشت، اما در ماه می‌امسال نسبت به ماه می‌پارسال ۴.۵درصد رشد کرد.

طبق گزارش انجمن جهانی فولاد، در پنج ماه ابتدایی (ژانویه تا می‌سال ۲۰۲۵ میلادی) ۷۸۴میلیون تن فولاد در جهان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۴ میلادی ۱.۳ درصد کاهش داشت.

تولید جهانی فولاد در ماه می‌سال ۲۰۲۵ نیز با کاهش ۳.۸درصدی نسبت به ماه می ۲۰۲۴ به ۱۵۸میلیون و ۸۰۰هزار تن رسید.

تولید پنج‌ماهه ایران از آلمان در جایگاه هشتمین تولیدکننده بزرگ جهان تنها ۴۰۰ هزار تن کمتر است.

تولید چین در جایگاه بزرگ‌ترین تولیدکننده دنیا در پنج‌ماهه یادشده ۴۳۱میلیون و ۶۰۰هزار تن بود و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱.۷ درصد کاهش یافت.

هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی و ترکیه رتبه‌های دو تا شش تولید جهانی را در اختیار دارند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.