صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند!

  • کد خبر: ۳۴۲۳۵۲
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶
درحالی که باشگاه استقلال با حسینی، چشمی و رضاییان به توافق نهایی رسیده بود تا قرارداد امضا کند، این بازیکنان امضای نهایی را به روز‌های پایانی نقل‌وانتقالات موکول کرده‌اند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال قصد داشت در همین روز‌ها با ۳ بازیکن خود به طور رسمی قرارداد منعقد کند، اما موفق به انجام این کار نشد. در روز‌های گذشته حسینی، چشمی و رضاییان با باشگاه استقلال مذاکراتی انجام دادند، اما این بازیکنان به باشگاه اعلام کردند که در روز‌های پایانی نقل‌وانتقالات قرارداد خود را به امضا خواهند رساند.

ظاهرا این بازیکنان از پیشنهاد مالی درنظرگرفته‌شده از سوی باشگاه رضایت ندارند و قصد دارند بعد از بررسی‌های بیشتر درباره دستمزد خود نظر نهایی را به باشگاه استقلال اعلام کنند. گفته می‌شود برخی از این بازیکنان انتظار دارند باشگاه استقلال دستمزد بیشتری را برای آن‌ها در نظر بگیرد.

مسئولان باشگاه استقلال در تلاش‌اند طی روزهای آتی این بازیکنان را راضی به تمدید قرارداد کنند. تاکنون تلاش مسئولان استقلال جواب نداده است. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.