گروه ورزش|شهرآرانیوز: مسئولان باشگاه استقلال منتظرند به سرعت مسیر پروازی به تهران عادی شود و ریکاردو ساپینتو تمرینات این تیم را کلید بزند. در همین راستا از باشگاه استقلال نیز خبر میرسد که تصمیم نهایی درباره زمان آغاز تمرینات استقلال نیز گرفته شده و آبیپوشان از روز بیستم تیرماه ۱۴۰۴ تمرینات پیشفصل خود را آغاز خواهند کرد.
این تمرینات قرار است با حضور بازیکنان تمدیدشده و خریدهای جدید برگزار شود تا هماهنگی لازم برای ورود به فصل جدید بهدست آید. در ادامه این برنامهها، استقلال باید خود را برای حضور در مسابقه سوپرجام فوتبال ایران نیز آماده کند؛ دیداری که بیستم مردادماه میان استقلال و تراکتور برگزار خواهد شد و از اهمیت بالایی برخوردار است. این مسابقه میتواند اولین محک جدی ساپینتو در بازگشت به فوتبال ایران باشد.
لازم به ذکر است که ساپینتو قصد دارد دیدار سوپر را به شدت جدی بگیرد. او یک بار قهرمانی با استقلال در سوپر جام را تجربه کرده است.