صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت

  • کد خبر: ۳۴۲۴۷۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفتوالی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «اسلام‌الدین جار» والی هرات روز سه شنبه در دیدار با استاندار خراسان رضوی در مرز دوغارون اظهارداشت: جنگ‌های طولانی از سوی قدرت‌های شرق و غرب شمار زیادی از مردم افغانستان را بی خانمان کرد و مردم این کشور به جای جای دنیا مهاجرت کردند.

او اضافه کرد: مردم و ملت ایران بعد از جنگ‌های ناخواسته در افغانستان همواره در کنار ما بوده‌اند و از شهروندان ما میزبانی شایسته‌ای کرده‌اند که جای تشکر از آنها دارد.

وی ادامه داد: حال این که اتباع افغانستانی از سمت ایران به کشور خود عزیمت می‌کنند، حکومت سرپرست افغانستان برای رفع مشکلات تبعه خود تمام سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد و از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

والی هرات افغانستان گفت: دشمن با ساخت پایگاه‌های نظامی در مناطق مختلف افغانستان به دنبال ایجاد ناامنی در منطقه بود که ما این اجازه را به آنها ندادیم و نقشه‌های آنها خنثی شد.

نوراحمد اسلام‌جار حملات اسرائیل به این کشور را محکوم کرد و اظهار داشت که جمهوری اسلامی در این نبرد به پیروزی دست یافته است.

 وی افزود: «در ظاهر، اسرائیل غاصب و در باطن، تمامی کفر جهانی با نظام‌های اسلامی جهان دشمنی دارند.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.