صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سازمان عفو بین الملل: گرسنگی سلاح اسرائیل علیه مردم غزه است

  • کد خبر: ۳۴۳۰۲۱
  • ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
سازمان عفو بین‌الملل: روایت ساکنان غزه گواه بر وجود سیستم کمک‌های نظامی کُشنده در کنار کوچاندن اجباری و بمباران مستمر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان عفو بین‌الملل با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از گرسنه‌سازی مردم غزه به عنوان سلاح جنگی، تأکید کرد: روایت ساکنان غزه گواه بر وجود سیستم کمک‌های نظامی کُشنده در کنار کوچاندن اجباری و بمباران مستمر است.

این سازمان افزود: اسرائیل درخواست کمک‌ها را به دامی مرگبار برای فلسطینیان گرسنه تبدیل کرده است؛ بایستی کشور‌ها برای رفع محاصره غزه و توقف فوری نسل‌کُشی (بر اسرائیل) اعمال فشار کنند.

سازمان عفو بین‌الملل همچنین تأکید کرد: بایستی حمایت نظامی از اسرائیل متوقف و مجازات‌هایی علیه مسئولان آن اعمال و با دادگاه کیفری بین‌المللی همکاری شود.

این سازمان افزود: اسرائیل به عنوان یک رژیم اشغالگر از لحاظ قانونی ملزم به تضمین دستیابی فلسطینیان ساکن غزه به کمک‌ها و مواد مورد نیاز است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آوَرَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.