اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر جمعیت زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان
سرخط خبرها

عملیات ویژه ارتش اسرائیل در اطراف دمشق و جنوب سوریه (۱۳ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۳۰۵۵
  • ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
عملیات ویژه ارتش اسرائیل در اطراف دمشق و جنوب سوریه (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
منابع سوری خبر دادند که نظامیان اسرائیلی بدون هیچ مزاحمتی در سه منطقه سوریه، با استقرار نیرو اقدام به عملیات نظامی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، یگان ویژه‌ای از ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز (جمعه) عملیات هوایی پیچیده‌ای را در منطقه «یعفور» در حومه غربی دمشق اجرا کرد؛ عملیاتی که نشانگر مرحله جدیدی از حضور مستقیم نیرو‌های اسرائیلی در خاک سوریه است. به‌گفته منابع محلی سوری، سه فروند بالگرد نظامی اسرائیلی بر فراز منطقه پرواز کرده و نیرو‌های ویژه این رژیم را در مکانی که پیش‌تر پایگاه گارد جمهوری سوریه بوده است، پیاده کرده‌اند، این مکان تنها حدود ۱۰ کیلومتر با پایتخت فاصله دارد.

بر اساس این گزارش، نظامیان اسرائیلی به‌مدت حدود پنج ساعت در این منطقه حضور داشته، عملیات بازرسی و جست‌وجوی گسترده‌ای را انجام داده و سپس بدون درگیری، با بالگرد محل را ترک کرده‌اند.

در رویدادی هم‌زمان، منابع محلی دیگر از ورود سه خودروی زرهی اسرائیلی به روستای «رخله» در حومه غربی دمشق، در نزدیکی مرز لبنان و مقابل شهرک «یحمر» خبر دادند. گفته می‌شود نظامیان اشغالگر پس از ورود به این روستا، در چند نقطه مستقر شده‌اند و با وجود نبود هیچ‌گونه درگیری مستقیم، این اقدام موجب نگرانی و هراس ساکنان منطقه شده است.

از سوی دیگر، منابع میدانی در استان درعا گزارش داده‌اند که شش خودروی نظامی اسرائیلی وارد روستای «صیصون» در منطقه حوض یرموک شده‌اند. این نیرو‌ها در خیابان‌های اصلی روستا گشت‌زنی کرده‌اند، بدون آنکه نشانه‌ای از واکنش رسمی دولت سوریه دراین‌باره منتشر شود.

عملیات امروز در یعفور را می‌توان یکی از بزرگ‌ترین و بی‌سابقه‌ترین عملیات‌های زمینی اسرائیل در نزدیکی پایتخت سوریه طی سال‌های اخیر دانست. این عملیات در ادامه مجموعه‌ای از تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی است که از پایان سال ۲۰۲۴ و هم‌زمان با سقوط نظام بشار اسد آغاز شده است.

در ماه‌های گذشته، اسرائیل عملیات‌های خود را در خاک سوریه افزایش داده و تمرکز ویژه‌ای بر جنوب کشور، از جمله حومه دمشق، داشته است. تل‌آویو مدعی است هدف از این تحرکات، جلوگیری از استقرار نیرو‌های وابسته به ایران یا حزب‌الله در نزدیکی مرز‌های جولان اشغالی است. این اقدامات شامل حملات هوایی، عملیات شبانه، یورش‌های زمینی، بازداشت‌های میدانی و ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی در استان‌های قنیطره، درعا و سویداء بوده است.

به‌باور تحلیل‌گران، اسرائیل با این اقدامات به‌دنبال تثبیت حضور خود در خاک سوریه و ایجاد منطقه‌ای امن در جنوب این کشور است؛ مشابه آنچه در سال‌های اشغال جنوب لبنان اجرا می‌کرد، همچنین این رژیم در تلاش است هرگونه زیرساخت امنیتی یا نظامی را که ممکن است در آینده تهدیدی برای آن ایجاد کند، از بین ببرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->