صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان

  • کد خبر: ۳۴۳۶۱۲
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
یک پژوهشگر حوزه زنان گفت: جایگاه بلند خانواده در فرهنگ اسلامی و زندگی ایرانی، موجب شده که دشمنان اسلام در جنگ نرم، هدف اصلی خود را تضعیف، تحریف و بی‌ارزش جلوه دادن این نهاد قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه برومندپور با اشاره به اینکه تمدن اسلامی نه از دل بازار، سیاست یا حتی صرفاً مسجد، بلکه از دل خانه‌هایی شکل می‌گیرد که در آنها محبت، ولایت، تربیت و ایثار جریان دارد، اظهار کرد: بر اساس آیات و روایات، خانواده در منظومه فکری اسلام، صرفاً یک ساختار اجتماعی نیست، بلکه نهاد اصلی در نظام آفرینش و پل ارتباطی انسان با هستی است. خداوند، هیچ بنایی را در اسلام محبوب‌تر از خانواده قرار نداده است.

وی بیان کرد: جایگاه بلند خانواده در فرهنگ اسلامی و زندگی ایرانی، موجب شده که دشمنان اسلام در جنگ نرم، هدف اصلی خود را تضعیف، تحریف و بی‌ارزش جلوه دادن این نهاد قرار دهند. به‌ویژه تلاش کرده‌اند نقش‌های پدر و مادر را بی‌ارزش یا کمرنگ جلوه دهند. این مسئله به ما گوشزد می‌کند که خانواده نه‌تنها مهم است، بلکه کانونی‌ترین نقطه در مواجهه تمدنی ما با دشمن است.

این پژوهشگر حوزه زنان افزود: بر اساس آموزه‌های قرآنی و تجربه تاریخی، خانواده سلول بنیادین جامعه است و هسته اصلی تشکیل امت واحد. اگر کسی بخواهد از رحمت‌های خاص الهی بهره‌مند شود، باید خانواده‌ای توحیدی، اخلاق‌مدار، با محبت و مسئولیت‌پذیر تشکیل دهد. اصل دهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز همین حقیقت را بازتاب داده و خانواده را سلول بنیادی جامعه معرفی کرده است. همچنین در سیاست‌های کلی خانواده که توسط رهبر انقلاب ابلاغ شده است، این اصل محوری تکرار و تقویت شده است.

برومندپور با اشاره به اینکه خانواده، نقطه آغاز تمدن توحیدی و مجرای تحقق امت واحده است. تمامی احکام مرتبط با ازدواج، تربیت فرزند، روابط زن و شوهر و حقوق خانواده، برای شکل‌دهی این سلول مقدس طراحی شده‌اند. اکنون زمان آن رسیده است که با آگاهی، تعهد و نیت خالص، نقش خود را در خانواده بازخوانی کرده و بر اساس الگوی الهی، این نهاد را به شکلی فعال و پربرکت احیا کنیم، یادآور شد: در نگاه قرآن، خانواده تنها یک ساختار اجتماعی کوچک نیست، بلکه سلول سازنده جامعه‌ای الهی به نام «امت واحده» است. جالب است که در قرآن، تنها دو مکان محل نزول «رحمت خاص الهی» معرفی شده‌اند: خانواده و امت واحده. یعنی اگر خانواده درست شکل بگیرد، امت درست می‌شود. اگر هر فردی در یک خانواده درست و قرآنی تربیت شود، تبدیل به انسانی خواهد شد که در سطح جامعه هم محبت، گذشت، ایثار و کرامت انسانی را رواج می‌دهد. اگر امت واحده نمی‌سازیم، دلیل آن این است که خانواده‌هایمان را درست نساخته‌ایم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.