صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد

  • کد خبر: ۳۴۳۶۶۰
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا گفت: بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع از طریق فرودگاه بین المللی «مشهد مقدس» به وطن بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار رضا بنی اسدی فر، از پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع از طریق فرودگاه بین المللی «مشهد مقدس» خبر داد و گفت: پس از تحمیل آتش بس به رژیم صهیونیستی و بازگشایی آسمان (نیمه شرقی کشور)، مقرر شد زائران ایرانی باقیمانده در کشور عربستان از طریق فرودگاه مدینه به صورت مستقیم به فرودگاه بین المللی مشهد منتقل شوند.

وی افزود: در همین راستا نخستین کاروان زائران تمتع ایرانی صبح ۵ تیر و آخرین کاروان نیز بامداد ۱۱ تیرماه وارد فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد مقدس شدند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه تمامی هماهنگی‌ها برای بازگشت حجاج ایرانی انجام شد تا پس از ورود به فرودگاه مشهد؛ از طریق ناوگان زمینی به استان‌های مبدا اعزام شوند، تأکید کرد: در مجموع از ۵ تا ۱۱ تیرماه در قالب ۵۵ پرواز هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما)، ۱۳ هزار و ۳۲۲ زائر تمتع کشورمان که در کشور عربستان سعودی باقی مانده بودند از طریق فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد به وطن بازگشتند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.